Denizli Genç Müsiad Ruanda Cumhuriyeti'nde

DİĞER 29.09.2016 - 15:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Genç Müsiad Ruanda Cumhuriyeti'nde

Denizli Genç Müsiad Ruanda Cumhuriyeti'nde / denizli haber / denizli 20 haber

Geçen Yıl Afrika’da Kurban kesiminde bulunan DENİZLİ GENÇ MÜSİAD bu yılda  aynı hizmeti devam ettirdi.  Denizli Genç Müsiad Başkanı  Muharrem KILCI konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ;    “Sadakataşı Derneği ile ortaklaşa başlattığımız kurban kampanyasını, geçen sene Nijer’de gerçekleştirdik.  Bu yılda Denizli Genç Müsiad üyesi Nazım DİNÇ’in katılımıyla Ruanda Cumhuriyetinde kurban kesimine vesile olduk.     Bizzat katılarak bu hayra vesile olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Dinç, aynı hizmetleri devam ettirmek arzusunda olduklarını, ve bu arzuyla da bu sene de Kurban Bayramında dünyanın en çok ihtiyaç sahibi ülkelerinden biri olan, insanların açlık ve sefaletle boğuştuğu Ruanda Cumhuriyeti’nde kurban kampanyasını gerçekleştirdiklerini aktardı.   Nazım Dinç açıklamasına ;“Tabii ki önceliğimiz kendi insanımız, kendi ülkemizin vatandaşları. Ancak  şu hususu da belirtmek isterim; yurt dışı için bize verilen kurbanların çoğu Türkiye’de kurban kesip ikinci kurbanlarını yurt dışında kesmek isteyen vatandaşlarımızdan geliyor. Özellikle adak veya akika kurbanları verenler çoğunlukta. Bizlerde Sadakataşı Derneği’nin ‘ Haydi Şimdi Paylaş Ve Bayramlaş ‘ sloganı ile başlatmış olduğu kurban organizasyonunda Afrika’da ki kardeşlerimizle bayramlaştık ve hayırsever vatandaşlarımızın kurbanlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık.   Bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara şükranlarımı iletmek istiyorum. 
Denizli Genç Müsiad Ruanda Cumhuriyeti'nde / denizli haber / denizli 20 haber

Geçen Yıl Afrika’da Kurban kesiminde bulunan DENİZLİ GENÇ MÜSİAD bu yılda  aynı hizmeti devam ettirdi.  Denizli Genç Müsiad Başkanı  Muharrem KILCI konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ;

 

 “Sadakataşı Derneği ile ortaklaşa başlattığımız kurban kampanyasını, geçen sene Nijer’de gerçekleştirdik.  Bu yılda Denizli Genç Müsiad üyesi Nazım DİNÇ’in katılımıyla Ruanda Cumhuriyetinde kurban kesimine vesile olduk.  

 

Bizzat katılarak bu hayra vesile olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Dinç, aynı hizmetleri devam ettirmek arzusunda olduklarını, ve bu arzuyla da bu sene de Kurban Bayramında dünyanın en çok ihtiyaç sahibi ülkelerinden biri olan, insanların açlık ve sefaletle boğuştuğu Ruanda Cumhuriyeti’nde kurban kampanyasını gerçekleştirdiklerini aktardı.

 

Nazım Dinç açıklamasına ;“Tabii ki önceliğimiz kendi insanımız, kendi ülkemizin vatandaşları. Ancak  şu hususu da belirtmek isterim; yurt dışı için bize verilen kurbanların çoğu Türkiye’de kurban kesip ikinci kurbanlarını yurt dışında kesmek isteyen vatandaşlarımızdan geliyor. Özellikle adak veya akika kurbanları verenler çoğunlukta. Bizlerde Sadakataşı Derneği’nin ‘ Haydi Şimdi Paylaş Ve Bayramlaş ‘ sloganı ile başlatmış olduğu kurban organizasyonunda Afrika’da ki kardeşlerimizle bayramlaştık ve hayırsever vatandaşlarımızın kurbanlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık.

 

Bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara şükranlarımı iletmek istiyorum. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.