Denizli Genç MÜSİAD tarafından "Bereket, Ortağı Çoğaldıkça Artar" şiarıyla iftar yemeği verdi

DENİZLİ 21.05.2019 - 17:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Genç MÜSİAD tarafından "Bereket, Ortağı Çoğaldıkça Artar" şiarıyla iftar yemeği verdi

Denizli Genç MÜSİAD şubesi tarafından “Bereket, ortağı çoğaldıkça artar” şiarıyla geleneksel olarak düzenlenen mahalle iftarlarının ilki Dokuzkavaklar mahallesinde gerçekleştirildi.   Denizli Pamukkale İlçesi'nde Dokuzkavaklar Semt Polikliniği yanında düzenlenen İftara, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Soyfidan, Paktaş Müdürü Kadir Pala, Önceki dönem Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyelerinin yanı sıra 3 Bine yakın misafir katıldı.   Programı değerlendiren Genç MÜSİAD Denizli Başkanı Yunus Çiftci, “Geleneksel olarak düzenlenen mahalle iftarlarının ilkini Dokuzkavaklar mahallemizde gerçekleştirdik. Masaların kurulmasından yemek dağıtımına kadar bütün süreçleri üyelerimizle birlikte yaptık. Genç MÜSİAD üyeleri insanlar arasında dayanışma ruhunun, yardımlaşmanın ve kalp birliğinin perçinlenmesinin, sahip olduğumuz nimetlere şükretmemizi ve bu nimetlere sahip olmayan ihtiyaç sahiplerini, kendimizden önce düşünmemiz gerektiği, en samimi duygularla yaşamıştır. Mahalle iftarlarımızın ikincisini 23 Mayıs 2019 Perşembe günü Fatih kapalı Pazar yerinde yapacağız. Herkesi Ramazanın bereketine ortak olmaya davet ediyoruz”dedi.  

Denizli Genç MÜSİAD şubesi tarafından “Bereket, ortağı çoğaldıkça artar” şiarıyla geleneksel olarak düzenlenen mahalle iftarlarının ilki Dokuzkavaklar mahallesinde gerçekleştirildi.

 

Denizli Pamukkale İlçesi'nde Dokuzkavaklar Semt Polikliniği yanında düzenlenen İftara, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Soyfidan, Paktaş Müdürü Kadir Pala, Önceki dönem Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyelerinin yanı sıra 3 Bine yakın misafir katıldı.

 

Programı değerlendiren Genç MÜSİAD Denizli Başkanı Yunus Çiftci, “Geleneksel olarak düzenlenen mahalle iftarlarının ilkini Dokuzkavaklar mahallemizde gerçekleştirdik. Masaların kurulmasından yemek dağıtımına kadar bütün süreçleri üyelerimizle birlikte yaptık. Genç MÜSİAD üyeleri insanlar arasında dayanışma ruhunun, yardımlaşmanın ve kalp birliğinin perçinlenmesinin, sahip olduğumuz nimetlere şükretmemizi ve bu nimetlere sahip olmayan ihtiyaç sahiplerini, kendimizden önce düşünmemiz gerektiği, en samimi duygularla yaşamıştır. Mahalle iftarlarımızın ikincisini 23 Mayıs 2019 Perşembe günü Fatih kapalı Pazar yerinde yapacağız. Herkesi Ramazanın bereketine ortak olmaya davet ediyoruz”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.