Denizli hafta sonu iki bakanı ağırlayacak!

GÜNDEM 26.01.2018 - 18:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli hafta sonu iki bakanı ağırlayacak!

Denizli bu hafta sonu iki bakanı bir anda ağırlayacak. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hafta sonu Denizli’ye geliyor.   Denizli’ye gelecek olan her iki bakan, Merkezefendi AK Parti İlçe Kongresi’ne katılmanın yanı sıra ziyaret ve nikah töreni için Denizli’de bulunacak. Her iki bakanın resmi bir açıklama olmamasına rağmen ziyaret programları ise şöyle olacak.   Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Cuma günü akşam geleceği Denizli’de Cumartesi günü Ak Parti Merkez İlçe Kongresi’ne katılcak. Akşam saatlerinde Ruşen Uzunoğlu’nun oğlu İsmail Uzunoğlu’nun düğün merasiminin ardından; Mehmet Çelebi’nin düğüne katılcak. İlerleyen saatlerde ise Eski Denizli Belediye Başkanı Ali Aygören’in oğlu Oğuzhan Aygören’in nikah merasimine katılacak.   İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise; Cumartesi Öğlen saatlerinde Denizli’ye gelecek. Soylu’nun ilk durağı Ak Parti Merkez İlçe Kongresi olacak. Kongre sonrası Denizli Valiliği’ni ziyaret edecek Bakan Soylu, Bitlis’te çığ düşmesi sonucu Şehit olan Astsubay Çavuş Hilmi Öz’ün ailesine taziye ziyaretinde bulunacak. Ziyaret sonrası Ali Aygören’in oğlu Oğuzhan Aygören’in nikah merasimine katılacak olan Bakan Soylu, merasim sonrası Denizli’den Ankara’ya hareket edecek.

Denizli bu hafta sonu iki bakanı bir anda ağırlayacak. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hafta sonu Denizli’ye geliyor.

 

Denizli’ye gelecek olan her iki bakan, Merkezefendi AK Parti İlçe Kongresi’ne katılmanın yanı sıra ziyaret ve nikah töreni için Denizli’de bulunacak. Her iki bakanın resmi bir açıklama olmamasına rağmen ziyaret programları ise şöyle olacak.

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Cuma günü akşam geleceği Denizli’de Cumartesi günü Ak Parti Merkez İlçe Kongresi’ne katılcak. Akşam saatlerinde Ruşen Uzunoğlu’nun oğlu İsmail Uzunoğlu’nun düğün merasiminin ardından; Mehmet Çelebi’nin düğüne katılcak. İlerleyen saatlerde ise Eski Denizli Belediye Başkanı Ali Aygören’in oğlu Oğuzhan Aygören’in nikah merasimine katılacak.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise; Cumartesi Öğlen saatlerinde Denizli’ye gelecek. Soylu’nun ilk durağı Ak Parti Merkez İlçe Kongresi olacak. Kongre sonrası Denizli Valiliği’ni ziyaret edecek Bakan Soylu, Bitlis’te çığ düşmesi sonucu Şehit olan Astsubay Çavuş Hilmi Öz’ün ailesine taziye ziyaretinde bulunacak. Ziyaret sonrası Ali Aygören’in oğlu Oğuzhan Aygören’in nikah merasimine katılacak olan Bakan Soylu, merasim sonrası Denizli’den Ankara’ya hareket edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.