Denizli Hamilelik Okulu’nda 15. dönem sevinci

DENİZLİ 27.07.2019 - 14:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Hamilelik Okulu’nda 15. dönem sevinci

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin  “Ailemi Seviyorum Projesi” kapsamında ‘Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller’ sloganıyla başlattığı Hamilelik Okulu 15. dönem mezunlarını verdi.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından 3 yıl önce ‘Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller’ sloganıyla başlatılan ve Denizli İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile sürdürülen Hamilelik Okulu’nda 15. Dönem sona erdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve kursiyerler katıldı. Hamilelik Okulu’nun 15. dönemini tamamlayan kursiyerlerin sertifikalarını Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci verdi. Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “15 dönemdir Hamilelik Okulumuz devam ediyor. Amacımız anne adaylarının eğitimlerden yararlanarak bilgilenmesini sağlamak. Anne adaylarının yanı sıra baba adaylarının da eğitimlere katılmasını istiyoruz. Nihayetinde anne ve babalar çocuklarını birlikte büyütecekler” diye konuştu.   “Hamilelik Okulu hep devam etsin” Denizli Büyükşehir Belediyesinin gelecek için çalıştığını ifade eden Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Hamilelik Okulu önemsediğimiz bir proje. Bu toplumun geleceği yeni nesiller olacak. Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller sloganı ile başlattığımız Hamilelik Okulu hep devam etsin. Vatanını, milletini, bayrağını seven nesiller yetişsin. Eğitimlerimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin  “Ailemi Seviyorum Projesi” kapsamında ‘Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller’ sloganıyla başlattığı Hamilelik Okulu 15. dönem mezunlarını verdi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından 3 yıl önce ‘Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller’ sloganıyla başlatılan ve Denizli İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile sürdürülen Hamilelik Okulu’nda 15. Dönem sona erdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve kursiyerler katıldı. Hamilelik Okulu’nun 15. dönemini tamamlayan kursiyerlerin sertifikalarını Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci verdi. Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “15 dönemdir Hamilelik Okulumuz devam ediyor. Amacımız anne adaylarının eğitimlerden yararlanarak bilgilenmesini sağlamak. Anne adaylarının yanı sıra baba adaylarının da eğitimlere katılmasını istiyoruz. Nihayetinde anne ve babalar çocuklarını birlikte büyütecekler” diye konuştu.

 

“Hamilelik Okulu hep devam etsin”

Denizli Büyükşehir Belediyesinin gelecek için çalıştığını ifade eden Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Hamilelik Okulu önemsediğimiz bir proje. Bu toplumun geleceği yeni nesiller olacak. Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller sloganı ile başlattığımız Hamilelik Okulu hep devam etsin. Vatanını, milletini, bayrağını seven nesiller yetişsin. Eğitimlerimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.