Denizli Hentbol Kulüpler İl Birinciliği Acıpayam Belediyespor'da

SPOR 19.02.2019 - 14:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Hentbol Kulüpler İl Birinciliği Acıpayam Belediyespor'da

Denizli Hentbol Kulüpler İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Genç ve yıldız erkeklerde Acıpayam Belediyespor şampiyonluk ipini göğüsledi.     2018-2019 Hentbol sezonuna Denizli  Acıpayam Belediyespor damgasını vurdu. Genç ve yıldız erkeklerde 16-17 Şubat 2019 tarihlerinde oynanan Hentbol İl Birinciliği şampiyonasında rakiplerini geride bırakarak şampiyon olan Acıpayam temsilcisinin bileğini büken olmadı. 12 takımın mücadele verdiği final müsabakaları sonucunda şampiyon takım, ilerleyen tarihlerde açıklanacak olan bölgesel grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek.     İŞTE SONUÇLAR   GENÇLER YILDIZLAR 1- ACIPAYAM BELEDİYESPOR 1- ACIPAYAM BELEDİYESPOR 2- YÜKSEKÇITA SPOR KULÜBÜ 2- YÜKSEKÇITA SPOR KULÜBÜ 3- ACIPAYAM HALK EĞİTİM SPOR 3- KIZILCABÖLÜKSPOR 4- GENÇLİK HİZMETLERİ SPOR KULÜBÜ 4- ACIPAYAM HALK EĞİTİM SPOR    

Denizli Hentbol Kulüpler İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Genç ve yıldız erkeklerde Acıpayam Belediyespor şampiyonluk ipini göğüsledi.

 

 

2018-2019 Hentbol sezonuna Denizli  Acıpayam Belediyespor damgasını vurdu. Genç ve yıldız erkeklerde 16-17 Şubat 2019 tarihlerinde oynanan Hentbol İl Birinciliği şampiyonasında rakiplerini geride bırakarak şampiyon olan Acıpayam temsilcisinin bileğini büken olmadı. 12 takımın mücadele verdiği final müsabakaları sonucunda şampiyon takım, ilerleyen tarihlerde açıklanacak olan bölgesel grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek.

 

 

İŞTE SONUÇLAR

 

GENÇLER

YILDIZLAR

1- ACIPAYAM BELEDİYESPOR

1- ACIPAYAM BELEDİYESPOR

2- YÜKSEKÇITA SPOR KULÜBÜ

2- YÜKSEKÇITA SPOR KULÜBÜ

3- ACIPAYAM HALK EĞİTİM SPOR

3- KIZILCABÖLÜKSPOR

4- GENÇLİK HİZMETLERİ SPOR KULÜBÜ

4- ACIPAYAM HALK EĞİTİM SPOR

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.