Denizli heyetinden Bakan Zeybekci’ye ziyaret

GÜNDEM 07.10.2016 - 15:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli heyetinden Bakan Zeybekci’ye ziyaret

denizli haber / denizli 20 haber / Denizli heyetinden Bakan Zeybekci’ye ziyaret

Denizli Ticaret Odası, Denizli Sanayi Odası ve Denizli Ticaret Borsası’ndan oluşan heyet, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi ziyaret etti.     Ekonomi Bakanlığı’nda gerçekleşen ziyarette, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu, Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili ile Denizli Ticaret Borsası Meclis Başkanı İbrahim Yayan hazır bulundu.     Denizli ekonomisinin masaya yatırıldığı ziyarette, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen 9. Ticaret ve Sanayi Şurası’nın da değerlendirilmesi yapıldı. 
denizli haber / denizli 20 haber / Denizli heyetinden Bakan Zeybekci’ye ziyaret

Denizli Ticaret Odası, Denizli Sanayi Odası ve Denizli Ticaret Borsası’ndan oluşan heyet, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi ziyaret etti.

 

 

Ekonomi Bakanlığı’nda gerçekleşen ziyarette, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu, Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili ile Denizli Ticaret Borsası Meclis Başkanı İbrahim Yayan hazır bulundu.    

Denizli ekonomisinin masaya yatırıldığı ziyarette, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen 9. Ticaret ve Sanayi Şurası’nın da değerlendirilmesi yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.