Denizli Hilal Cami’de çocuklara seccade hediye edilecek

DENİZLİ 09.02.2019 - 12:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Hilal Cami’de çocuklara seccade hediye edilecek

Denizli Merkezefendi Müftülüğü’ne bağlı Hilal Camii Derneğin'in geleneksel hale getirdiği sabah namazı çocuk buluşmasına bir yenisi daha ekleniyor. Bu Pazar günü yapılacak Sabah Namazı buluşmasında kız ve erkek çocuklara seccade hediye edilecek.   Denizli Hilal Cami Derneği tarafından çocuklara cami sevgisi ve namaz kılma alışkanlığını kazandırmak adına çeşitli etkinlik ve programlar düzenleniyor. Ocak ayında düzenlenen sabah namazı buluşmaların 300 çocuk katılmıştı.   Hilal Camii Derneği’nin bu ayki sabah namazı buluşmasında ise camiye gelecek olan çocuklara özel seccade yaptırıldı. Yarın düzenlenecek sabah namazı buluşmasında kız çocuklarına pembe, erkek çocuklarına ise mavi renkte yaptırılan seccadeler çocuklara hediye edilecek.   Hilal Cami Derneği “Haydi Çocuklar Camiye” sloganı ile tüm çocukları yarın düzenlenecek olan sabah namazı buluşmasına davet etti.  

Denizli Merkezefendi Müftülüğü’ne bağlı Hilal Camii Derneğin'in geleneksel hale getirdiği sabah namazı çocuk buluşmasına bir yenisi daha ekleniyor. Bu Pazar günü yapılacak Sabah Namazı buluşmasında kız ve erkek çocuklara seccade hediye edilecek.

 

Denizli Hilal Cami Derneği tarafından çocuklara cami sevgisi ve namaz kılma alışkanlığını kazandırmak adına çeşitli etkinlik ve programlar düzenleniyor. Ocak ayında düzenlenen sabah namazı buluşmaların 300 çocuk katılmıştı.

 

Hilal Camii Derneği’nin bu ayki sabah namazı buluşmasında ise camiye gelecek olan çocuklara özel seccade yaptırıldı. Yarın düzenlenecek sabah namazı buluşmasında kız çocuklarına pembe, erkek çocuklarına ise mavi renkte yaptırılan seccadeler çocuklara hediye edilecek.

 

Hilal Cami Derneği “Haydi Çocuklar Camiye” sloganı ile tüm çocukları yarın düzenlenecek olan sabah namazı buluşmasına davet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.