Denizli Honaz Tüneli Olayı ardından Vali'den Açıklama

DENİZLİ 15.03.2019 - 23:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Honaz Tüneli Olayı ardından Vali'den Açıklama

Denizli'nin önemli bir yapısı olan Honaz Tüneli içerisinde çalışma yapan ekiplerden bir kişi tünel içerisinde ki çalışma sırasında toprak altında kaldı.Denizli Valisi Hasan Karahan açıklamalarda bulundu.     Denizli Antalya karayolunu birbirine bağlamak için yaklaşık 3 yıl önce yapımına başlanan ve bütçe nedeniyle zaman zaman yapımına ara verilen 5 bin 200 metre uzunluğundaki Honaz Tünel girişinin yapımında bugün akşam saatlerinde tünel içerisinde yol yapım sırasında kazılan kısma düşen 1 işçi toprak altında kaldı. Arkadaşlarının olayı haber vermesinin ardından, olay yerine 112 Acil Sağlık Ekipleri, AFAD, İtfaiye ekipleri sevk edildi. Toprak altından sağ çıkarılmasının ardından hastaneye sevk edildi. Toprak altında kalan Ahmet Türkmenoğlu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği belirtildi.     "Denizli Valisi Hasan Karahan olayla ilgili açıklamada bulundu" Vali Karahan; "Bu akşam saat 21:00 sularında Honaz Tüneli çıkış sağ tüpünde suları tahliye eden drenaj kazısı esnasında göçük meydana gelmiştir. Bir işçimiz maalesef göçük altında kalmıştır. AFAD ekibi tarafından ağır yaralı olarak kurtarılan işçimiz Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde vefat etmiştir. Tüneldeki çalışmalara gün ışınıncaya kadar ara verilmiş olup,  olay ile ilgili soruşturma başlatılmıştır." şeklinde açıklamada bulundu.  

Denizli'nin önemli bir yapısı olan Honaz Tüneli içerisinde çalışma yapan ekiplerden bir kişi tünel içerisinde ki çalışma sırasında toprak altında kaldı.Denizli Valisi Hasan Karahan açıklamalarda bulundu.

 

 

Denizli Antalya karayolunu birbirine bağlamak için yaklaşık 3 yıl önce yapımına başlanan ve bütçe nedeniyle zaman zaman yapımına ara verilen 5 bin 200 metre uzunluğundaki Honaz Tünel girişinin yapımında bugün akşam saatlerinde tünel içerisinde yol yapım sırasında kazılan kısma düşen 1 işçi toprak altında kaldı. Arkadaşlarının olayı haber vermesinin ardından, olay yerine 112 Acil Sağlık Ekipleri, AFAD, İtfaiye ekipleri sevk edildi. Toprak altından sağ çıkarılmasının ardından hastaneye sevk edildi. Toprak altında kalan Ahmet Türkmenoğlu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği belirtildi.

 

 

"Denizli Valisi Hasan Karahan olayla ilgili açıklamada bulundu"

Vali Karahan; "Bu akşam saat 21:00 sularında Honaz Tüneli çıkış sağ tüpünde suları tahliye eden drenaj kazısı esnasında göçük meydana gelmiştir. Bir işçimiz maalesef göçük altında kalmıştır. AFAD ekibi tarafından ağır yaralı olarak kurtarılan işçimiz Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde vefat etmiştir.

Tüneldeki çalışmalara gün ışınıncaya kadar ara verilmiş olup,  olay ile ilgili soruşturma başlatılmıştır." şeklinde açıklamada bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.