Denizli Horozu Evin de!

BÜYÜKŞEHİR 24.03.2020 - 10:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Horozu Evin de!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını sebebiyle vatandaşların evlerinde kalmasına dikkat çekmek amacıyla sosyal medyada gülümseten bir o kadarda düşündüren paylaşım yaptı.   Kentin simgesi horoz heykelini fotoşopla yerinden kaldırılarak, 'Denizli Horozu Evleri'ne yerleştirildiği ve 'Bende evim deyim' notuyla takipçilerle paylaşılan gönderi, ilgi çekti. Bazı vatandaşların gerçek sandığı paylaşımın işin aslının ‘Evde Kal’ çağrısına istinaden dikkat çekmek amacı ile paylaşıldığını öğrenince tebessüm etti.   Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle insanların evde kalması amacıyla, sosyal medyadan farklı bir paylaşım yaptı. İki fotoğraftan oluşan gönderinin ilkinde, kentin simgesi durumundaki horoz heykeli, fotoşopla kullanılarak kaldırıldı, yerine ise soru işareti konuldu. İkinci fotoğrafta ise horoz heykeli, Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon merkezindeki 'Denizli Horozu Evleri' bölümüne yerleştirildi ve 'Bende evim deyim' notuyla takipçilerle paylaşıldı.   Bu durum sosyal medya kullanıcılarının yoğun ilgisini çekti. Birçok vatandaş, heykelin gerçekten yerinden söküldüğünü sandı. Çok sayıda beğeni ve yorum alan gönderinin altına yorumlar gecikmedi.   İşte o paylaşım ve bazı yorumlar;  

Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını sebebiyle vatandaşların evlerinde kalmasına dikkat çekmek amacıyla sosyal medyada gülümseten bir o kadarda düşündüren paylaşım yaptı.

 

Kentin simgesi horoz heykelini fotoşopla yerinden kaldırılarak, 'Denizli Horozu Evleri'ne yerleştirildiği ve 'Bende evim deyim' notuyla takipçilerle paylaşılan gönderi, ilgi çekti. Bazı vatandaşların gerçek sandığı paylaşımın işin aslının ‘Evde Kal’ çağrısına istinaden dikkat çekmek amacı ile paylaşıldığını öğrenince tebessüm etti.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle insanların evde kalması amacıyla, sosyal medyadan farklı bir paylaşım yaptı. İki fotoğraftan oluşan gönderinin ilkinde, kentin simgesi durumundaki horoz heykeli, fotoşopla kullanılarak kaldırıldı, yerine ise soru işareti konuldu. İkinci fotoğrafta ise horoz heykeli, Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon merkezindeki 'Denizli Horozu Evleri' bölümüne yerleştirildi ve 'Bende evim deyim' notuyla takipçilerle paylaşıldı.

 

Bu durum sosyal medya kullanıcılarının yoğun ilgisini çekti. Birçok vatandaş, heykelin gerçekten yerinden söküldüğünü sandı. Çok sayıda beğeni ve yorum alan gönderinin altına yorumlar gecikmedi.

 

İşte o paylaşım ve bazı yorumlar;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.