Denizli huzurevinde şiddet iddialarına idari ve adli soruşturma

ASAYİŞ 12.12.2019 - 09:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli huzurevinde şiddet iddialarına idari ve adli soruşturma

Denizli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde, yaşlılara yönelik yaşanan iddialarla ilgili Denizli Valiliği tarafından yapılan açıklamada,  idari ve adli soruşturma başlatıldığını duyurdu.   Valilik tarafından yapılan açıklamada, 11 Aralık 2019 tarihinde bir internet haber sitesinde yer alan, Denizli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü ile ilgili 'Huzurevine yönelik skandal iddialar' başlıklı haberde;   Bir yaşlının oda arkadaşının gözü önünde, personel tarafından kemikleri kırılıncaya kadar dövüldüğü, evci çıkan başka bir yaşlının saçlarının tamamen bit kapladığının ailesinin fark ettiği, ara öğünde son kullanma tarihi geçmiş meyve suyu dağıtıldığı, bir jiletle onlarca yaşlının traş edildiği, banyo süresinin en fazla 5 dakika olduğu, bu korkunç ve tüyleri diken diken eden olayları isyan eden personele tutanak üzerine tutanak yağdırıldığı şeklinde iddialar konu edilmiştir.   Söz konusu haberde yer alan iddialar ile ilgili idari ve adli soruşturma başlatılmıştır.   Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Denizli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde, yaşlılara yönelik yaşanan iddialarla ilgili Denizli Valiliği tarafından yapılan açıklamada,  idari ve adli soruşturma başlatıldığını duyurdu.

 

Valilik tarafından yapılan açıklamada, 11 Aralık 2019 tarihinde bir internet haber sitesinde yer alan, Denizli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü ile ilgili 'Huzurevine yönelik skandal iddialar' başlıklı haberde;

 

Bir yaşlının oda arkadaşının gözü önünde, personel tarafından kemikleri kırılıncaya kadar dövüldüğü, evci çıkan başka bir yaşlının saçlarının tamamen bit kapladığının ailesinin fark ettiği, ara öğünde son kullanma tarihi geçmiş meyve suyu dağıtıldığı, bir jiletle onlarca yaşlının traş edildiği, banyo süresinin en fazla 5 dakika olduğu, bu korkunç ve tüyleri diken diken eden olayları isyan eden personele tutanak üzerine tutanak yağdırıldığı şeklinde iddialar konu edilmiştir.

 

Söz konusu haberde yer alan iddialar ile ilgili idari ve adli soruşturma başlatılmıştır.

 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.