Denizli için İtfaiye Daire Başkanlığından kritik uyarı

DENİZLİ 26.01.2021 - 16:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli için İtfaiye Daire Başkanlığından kritik uyarı

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 10 ila 16 derece olurken hava yer yer yağışlı olurken, Meteoroloji ve İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından bu gece etkili olması beklenen kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.   Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Denizli’de beklenen kuvvetli rüzgar, sağanak yağış ve kar yağışı ile yaşanacak olumsuzluklara karşı uyarıda bulundu.   İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada;   “Vatandaşlarımızın Dikkatine !!!! Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Bu gece saatlerinden itibaren il genelimizde yağmur seklinde başlayacak olan yağışların, yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve yer yer yükseklerinde kar yağısına dönerek akşam saatlerine kadar kuvvetli (25-50 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar, buzlanma ve don olayına bağlı olarak ulaşımda aksamalar ve tipi seklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.     Denizli’de 5 günlük hava raporu;  

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 10 ila 16 derece olurken hava yer yer yağışlı olurken, Meteoroloji ve İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından bu gece etkili olması beklenen kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Denizli’de beklenen kuvvetli rüzgar, sağanak yağış ve kar yağışı ile yaşanacak olumsuzluklara karşı uyarıda bulundu.

 

İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada;

 

“Vatandaşlarımızın Dikkatine !!!!

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Bu gece saatlerinden itibaren il genelimizde yağmur seklinde başlayacak olan yağışların, yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve yer yer yükseklerinde kar yağısına dönerek akşam saatlerine kadar kuvvetli (25-50 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar, buzlanma ve don olayına bağlı olarak ulaşımda aksamalar ve tipi seklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

 

 

Denizli’de 5 günlük hava raporu;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.