Denizli için rüzgar ve buzlanma uyarısı

DENİZLİ 16.02.2021 - 15:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli için rüzgar ve buzlanma uyarısı

Denizli’de etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar için meteoroloji sarı alarm verdi. Çarşamba günü etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar kuzeyden 40-60 km/sa hızında olması bekleniyor. Soğuk hava dalgası ile buzlanma ve zirai don olması bekleniyor.   Meteorolojiden yapılan açıklamada, rüzgarın yarın (Çarşamba) ilk saatlerden itibaren kuzey ve kuzeybatıdan 40-60 km/s) kuvvetli rüzgar şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Kuvvetli rüzgarın; Perşembe (18.02.2021) günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir.     Sarı alarm verilen Denizli’de etkili olan soğuk hava ve kar yağışı sonrası akşam saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.   Açıklamada, “Kar yağışı ile birlikte etkili olması beklenen kuvvetli buzlanma ve don olayı nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.   Denizli’de Çarşamba günü hava sıcaklığı en düşük -2 derece, en yüksek 5 derece; Perşembe günü en düşük -5 derece, en yüksek 6 derece; Cuma günü en düşük 0 derece, en yüksek 8 derece hissedilecek.  

Denizli’de etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar için meteoroloji sarı alarm verdi. Çarşamba günü etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar kuzeyden 40-60 km/sa hızında olması bekleniyor. Soğuk hava dalgası ile buzlanma ve zirai don olması bekleniyor.

 

Meteorolojiden yapılan açıklamada, rüzgarın yarın (Çarşamba) ilk saatlerden itibaren kuzey ve kuzeybatıdan 40-60 km/s) kuvvetli rüzgar şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Kuvvetli rüzgarın; Perşembe (18.02.2021) günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

 

 

Sarı alarm verilen Denizli’de etkili olan soğuk hava ve kar yağışı sonrası akşam saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

 

Açıklamada, “Kar yağışı ile birlikte etkili olması beklenen kuvvetli buzlanma ve don olayı nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

 

Denizli’de Çarşamba günü hava sıcaklığı en düşük -2 derece, en yüksek 5 derece; Perşembe günü en düşük -5 derece, en yüksek 6 derece; Cuma günü en düşük 0 derece, en yüksek 8 derece hissedilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.