Denizli İHH, Denizli’den yapılan bağışları İzmir’e teslim etti

DENİZLİ 07.11.2020 - 15:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli İHH, Denizli’den yapılan bağışları İzmir’e teslim etti

İzmir’de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye giden Denizli İHH Arama Kurtarma ekipleri şimdide Denizli’den toplanan yardımları depremzedelere ulaştırdı.   Denizli İHH Arama Kurtarma ekipleri depremin olduğu andan itibaren hazlılıklarını tamamlar tamamlamaz enkaz altında kalan vatandaşların arama kurtarma çalışmalarına katılmak için 3 araç ve 12 personelle bölgeye hareket etti. AFAD’ın koordinesinde arama çalışmalarına katılan İHH arama kurtarma ekipleri, enkaz altından çıkarılan vatandaşların kurtarılma anlarına destek verdi.     Bölgede tamamlanan arama kurtarma çalışmalarının ardından, İzmir’deki depremzedelerin ihtiyacı olan gıda, giyim ve benzeri ihtiyaçlarını, İzmir’e teslim edildi.   Konu ile ilgili açıklamada bulunan Denizli İHH Arama Kurtarma Başkanı Serdar Çiftçi, “Depremin olduğu andan itibaren, İzmir'de kardeşlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. İyileştirme çalışmaları için Denizli'den bağış yapanların emanetlerini İzmir'e teslim edildi. Rabbim, ülkemizi korusun inşallah. Bugün İzmir de, omuz omuzayız. Dünde Elazığ, Van, Malatya ve Denizli'de omuz omuza olduğumuz gibi. Çünkü Başka Türkiye Yok. Mecburuz omuz omuza olmaya” ifadelerine yer verdi.  

İzmir’de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye giden Denizli İHH Arama Kurtarma ekipleri şimdide Denizli’den toplanan yardımları depremzedelere ulaştırdı.

 

Denizli İHH Arama Kurtarma ekipleri depremin olduğu andan itibaren hazlılıklarını tamamlar tamamlamaz enkaz altında kalan vatandaşların arama kurtarma çalışmalarına katılmak için 3 araç ve 12 personelle bölgeye hareket etti. AFAD’ın koordinesinde arama çalışmalarına katılan İHH arama kurtarma ekipleri, enkaz altından çıkarılan vatandaşların kurtarılma anlarına destek verdi.

 

 

Bölgede tamamlanan arama kurtarma çalışmalarının ardından, İzmir’deki depremzedelerin ihtiyacı olan gıda, giyim ve benzeri ihtiyaçlarını, İzmir’e teslim edildi.

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Denizli İHH Arama Kurtarma Başkanı Serdar Çiftçi, “Depremin olduğu andan itibaren, İzmir'de kardeşlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. İyileştirme çalışmaları için Denizli'den bağış yapanların emanetlerini İzmir'e teslim edildi. Rabbim, ülkemizi korusun inşallah. Bugün İzmir de, omuz omuzayız. Dünde Elazığ, Van, Malatya ve Denizli'de omuz omuza olduğumuz gibi. Çünkü Başka Türkiye Yok. Mecburuz omuz omuza olmaya” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.