Denizli İhh “Merhamet” Programı Şiir Gibi Geçti

DENİZLİ 18.11.2017 - 14:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli İhh “Merhamet” Programı Şiir Gibi Geçti

İHH Denizli Şubesi tarafından düzenlenen“Merhamet “ isimli programa Denizlili Avukat ve Yazar Hayati inanç katıldı. Programa vatandaşlardan yoğun katılım sağlandı.   Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, Denizli’nin bağrından yetişmiş, bir gönül adamı Hayati İnanç, sunumlarıyla salonu hınca hınç dolduran sevenlerini mest etti.Programa Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, Denizli İHH Başkanı Hasan Ali Solak, birçok davetli ve Denizlili vatandaşlar katıldı.   “Mümin söze İnanır; Münafık ise Gördüğüne”  ve “Son Gülen İyi Güler” diyen Hayati İnanç, kaybolan merhametimizi tekrar kazanmalıyız dedi.   Programda Ege’nin en büyük Camii ve Külliyesi olan Üniversite Camii İmam Hatibi Ali Sürücüoğlu ile Müezzini Ahmet Sarıkaya ise Tasavvuf Musikisi sunumlarıyla salonu heyecanlandırdı.     Konu ile ilgili açıklamada bulunan Denizli İHH Başkanı Hasan Ali Solak, “Programımıza yoğun ilgi gösteren Sayın Valimiz Hasan Karahan’a, basınımıza, Denizlili kadirşinas halkımıza ve protokolümüzün birbirinden kıymetli tüm üyelerine yeryüzü mazlumları adına en kalbi şükranlarımı sunuyorum.   Gayretlerimizin özeti ise ”İŞİMİZ GÜCÜMÜZ İYİLİK, GÜZELLİKTİR” dedi.      

İHH Denizli Şubesi tarafından düzenlenen“Merhamet “ isimli programa Denizlili Avukat ve Yazar Hayati inanç katıldı. Programa vatandaşlardan yoğun katılım sağlandı.

 

Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, Denizli’nin bağrından yetişmiş, bir gönül adamı Hayati İnanç, sunumlarıyla salonu hınca hınç dolduran sevenlerini mest etti.Programa Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, Denizli İHH Başkanı Hasan Ali Solak, birçok davetli ve Denizlili vatandaşlar katıldı.

 

“Mümin söze İnanır; Münafık ise Gördüğüne”  ve “Son Gülen İyi Güler” diyen Hayati İnanç, kaybolan merhametimizi tekrar kazanmalıyız dedi.

 

Programda Ege’nin en büyük Camii ve Külliyesi olan Üniversite Camii İmam Hatibi Ali Sürücüoğlu ile Müezzini Ahmet Sarıkaya ise Tasavvuf Musikisi sunumlarıyla salonu heyecanlandırdı.

 

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Denizli İHH Başkanı Hasan Ali Solak, “Programımıza yoğun ilgi gösteren Sayın Valimiz Hasan Karahan’a, basınımıza, Denizlili kadirşinas halkımıza ve protokolümüzün birbirinden kıymetli tüm üyelerine yeryüzü mazlumları adına en kalbi şükranlarımı sunuyorum.

 

Gayretlerimizin özeti ise ”İŞİMİZ GÜCÜMÜZ İYİLİK, GÜZELLİKTİR” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.