Denizli İhracatçısına Büyük Müjde !

EKONOMİ 06.04.2017 - 14:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli İhracatçısına Büyük Müjde !

Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Türk Eximbank’ın Denizli şubesi açılıyor...

İhracatçılarımız İçin Büyük Fırsat Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Türk Eximbank’ın Denizli İrtibat Bürosu’nun Denizli Şubesi’ne çevrilmesinin ihracatçılarımız için çok büyük fırsat olduğunu belirterek, sözlerine şu şekilde devam etti:   “Türk Eximbank, Güney Kore Eximbank’ından sonra ihracatçısına en çok destek sağlayan 2. Eximbank konumunda. Eximbank’ın ilimizde şubeleşiyor olması şüphesiz ki, ihracatçılarımızın finansmana daha çabuk ve daha kolay erişimini sağlayacak. Denizli, Türkiye ihracatının en önemli aktörlerinden birisi konumunda ve yıllık ihracatımız 3 milyar USD’ye ulaşmış durumda. Denizli ihracatçısının, yeni imkânlarla birlikte ülkemiz ihracatına katkısını daha ileri boyutlara taşıyacağını düşünüyorum.”   Exımbank Denizli Şubesi Açılıyor   Türk Eximbank Denizli Şubesi’nin açılışı, 07.04.2017 Cuma günü (yarın) saat 09.00’da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım’ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek.   Türk Eximbank Denizli Şubesi, Denizli İhracatçılar Birliği hizmet binasında faaliyet gösterecek.
Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Türk Eximbank’ın Denizli şubesi açılıyor...

İhracatçılarımız İçin Büyük Fırsat

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Türk Eximbank’ın Denizli İrtibat Bürosu’nun Denizli Şubesi’ne çevrilmesinin ihracatçılarımız için çok büyük fırsat olduğunu belirterek, sözlerine şu şekilde devam etti:

 

“Türk Eximbank, Güney Kore Eximbank’ından sonra ihracatçısına en çok destek sağlayan 2. Eximbank konumunda. Eximbank’ın ilimizde şubeleşiyor olması şüphesiz ki, ihracatçılarımızın finansmana daha çabuk ve daha kolay erişimini sağlayacak.

Denizli, Türkiye ihracatının en önemli aktörlerinden birisi konumunda ve yıllık ihracatımız 3 milyar USD’ye ulaşmış durumda. Denizli ihracatçısının, yeni imkânlarla birlikte ülkemiz ihracatına katkısını daha ileri boyutlara taşıyacağını düşünüyorum.”

 

Exımbank Denizli Şubesi Açılıyor

 

Türk Eximbank Denizli Şubesi’nin açılışı, 07.04.2017 Cuma günü (yarın) saat 09.00’da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım’ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek.

 

Türk Eximbank Denizli Şubesi, Denizli İhracatçılar Birliği hizmet binasında faaliyet gösterecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.