Denizli İl Jandarmadan hırsızlara büyük darbe!

ASAYİŞ 16.04.2019 - 16:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli İl Jandarmadan hırsızlara büyük darbe!

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kent merkezi ve 4 ilçede hırsızlık olaylarına yönelik yapılan operasyonda 39 kişi yakalandı. Yakalanan 39 kişiden 32’si tutuklanırken 7 kişi hakkında adli işlem devam ediyor.   Denizli il jandarma komutanlığınca, hırsızlık olaylarına yönelik olarak yürütülen faaliyetler kapsamında, 23 Mart 2019 günü Çivril ilçesinde çiftlik evinde meydana gelen 100 bin TL. değerinde traktör ve zirai ilaçların çalınması olayı ile ilgili 6 şüpheli yakalandı. Yakalanan 6 şüpheliden 3’ü hırsızlık ve uyuşturucu imal ve ticareti suçlarından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.     Ayrıca Denizli il merkezinde ikamet eden 4 şahıs hakkında da hırsızlık yoluyla çalınan malları bilerek satın almak suçundan işlem yapıldı. Ekipler tarafından, şahısların çaldıkları malzemeler sakladıkları ormanlık alanda bulunarak sahibine tespit edildi.   Honaz, Çivril, Sarayköy ve Tavas ilçelerinde yaklaşık olarak 600 bin lira değerinde kablo hırsızlığı, iş makinası hırsızlığı, iş yerinden hırsızlık ve oto hırsızlığı olaylarını gerçekleştiren şahıslara yönelik yapılan operasyonda 29 şahıs yakalanarak çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kent merkezi ve 4 ilçede hırsızlık olaylarına yönelik yapılan operasyonda 39 kişi yakalandı. Yakalanan 39 kişiden 32’si tutuklanırken 7 kişi hakkında adli işlem devam ediyor.

 

Denizli il jandarma komutanlığınca, hırsızlık olaylarına yönelik olarak yürütülen faaliyetler kapsamında, 23 Mart 2019 günü Çivril ilçesinde çiftlik evinde meydana gelen 100 bin TL. değerinde traktör ve zirai ilaçların çalınması olayı ile ilgili 6 şüpheli yakalandı. Yakalanan 6 şüpheliden 3’ü hırsızlık ve uyuşturucu imal ve ticareti suçlarından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

 

 

Ayrıca Denizli il merkezinde ikamet eden 4 şahıs hakkında da hırsızlık yoluyla çalınan malları bilerek satın almak suçundan işlem yapıldı. Ekipler tarafından, şahısların çaldıkları malzemeler sakladıkları ormanlık alanda bulunarak sahibine tespit edildi.

 

Honaz, Çivril, Sarayköy ve Tavas ilçelerinde yaklaşık olarak 600 bin lira değerinde kablo hırsızlığı, iş makinası hırsızlığı, iş yerinden hırsızlık ve oto hırsızlığı olaylarını gerçekleştiren şahıslara yönelik yapılan operasyonda 29 şahıs yakalanarak çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.