Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Üreticinin Yanında

DENİZLİ 17.09.2020 - 11:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Üreticinin Yanında

Dünya ekonomisi, COVID-19 salgını nedeniyle tarihte benzeri görülmemiş bir krizin eşiğine gelirken, bu süreç her alanda olduğu gibi küresel tarım sektörü açısından da önemli sonuçlar doğurdu.   Son yıllarda ülkeler için sanayi ve dijital sektörler öncelikli alanlar olarak öne çıkarken COVID-19, tarım ve hayvancılığın ekonomiler için ne derece kritik öneme sahip olduğunu bir kez daha ortaya koydu.   Devletimiz tarafından salgınla birlikte tarımsal üretim ve gıda zincirindeki bütün unsurların faaliyetlerini kesintisiz sürdürebilmelerine imkân sağlanarak, tarım ve hayvancılıkla uğraşan çiftçilerimizin işlerine kesintisiz biçimde devam etmelerine pandemi kuralları çerçevesinde izin verildi. Ayrıca gıda sevkiyatının aksamaması içinde gerekli tedbirler alındı.   Denizli İl Tarım ve Orman MüdürümüzYılmaz Erkaya; Covid-19 Pandemi sürecinde deher zaman çiftçilerimizinyanında olduklarını, bu düstur içerisinde 2020 yılı üretim sezonunun bereketli geçmesi için her türlü tedbirin alındığını, İl ve İlçe Müdürlüğü personellerimizinyıl boyunca Covid-19 tedbirlerine riayet ederek bitkisel üretim, hayvansal üretim ve gıda denetim hizmetlerinde sahada üreticilerimizin yanında yer alarak görevlerini yerine getirdiklerini belirtti.    

Dünya ekonomisi, COVID-19 salgını nedeniyle tarihte benzeri görülmemiş bir krizin eşiğine gelirken, bu süreç her alanda olduğu gibi küresel tarım sektörü açısından da önemli sonuçlar doğurdu.

 

Son yıllarda ülkeler için sanayi ve dijital sektörler öncelikli alanlar olarak öne çıkarken COVID-19, tarım ve hayvancılığın ekonomiler için ne derece kritik öneme sahip olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

 

Devletimiz tarafından salgınla birlikte tarımsal üretim ve gıda zincirindeki bütün unsurların faaliyetlerini kesintisiz sürdürebilmelerine imkân sağlanarak, tarım ve hayvancılıkla uğraşan çiftçilerimizin işlerine kesintisiz biçimde devam etmelerine pandemi kuralları çerçevesinde izin verildi. Ayrıca gıda sevkiyatının aksamaması içinde gerekli tedbirler alındı.

 

Denizli İl Tarım ve Orman MüdürümüzYılmaz Erkaya; Covid-19 Pandemi sürecinde deher zaman çiftçilerimizinyanında olduklarını, bu düstur içerisinde 2020 yılı üretim sezonunun bereketli geçmesi için her türlü tedbirin alındığını, İl ve İlçe Müdürlüğü personellerimizinyıl boyunca Covid-19 tedbirlerine riayet ederek bitkisel üretim, hayvansal üretim ve gıda denetim hizmetlerinde sahada üreticilerimizin yanında yer alarak görevlerini yerine getirdiklerini belirtti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.