Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclis'inden Çok Önemli Bir Karar Daha

GÜNDEM 02.04.2020 - 17:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclis'inden Çok Önemli Bir Karar Daha

Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi Vali Hasan Karahan Başkanlığı'nda toplanarak Corona Virüs tedbirleri hususunda tüm il ve ilçelerde bulunan tekel bayi ve büfelerin saat 21.00'de kapatılmasına karar verdi.   Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 23. maddesine göre, Vali Hasan Karahan’ın başkanlığında olağanüstü toplanarak COVİD-19 tedbirleri hususundaki konuları görüşmek suretiyle tüm il ve ilçelerdeki tekel bayileri ile büfelerin 3 Nisan 2020 tarihi itibariyle akşam en geç saat 21.00’de kapatılmasına oy birliğiyle karar verildiğini bildirdi.

Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi Vali Hasan Karahan Başkanlığı'nda toplanarak Corona Virüs tedbirleri hususunda tüm il ve ilçelerde bulunan tekel bayi ve büfelerin saat 21.00'de kapatılmasına karar verdi.

 

Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 23. maddesine göre, Vali Hasan Karahan’ın başkanlığında olağanüstü toplanarak COVİD-19 tedbirleri hususundaki konuları görüşmek suretiyle tüm il ve ilçelerdeki tekel bayileri ile büfelerin 3 Nisan 2020 tarihi itibariyle akşam en geç saat 21.00’de kapatılmasına oy birliğiyle karar verildiğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.