Denizli İMO Dr.Holzer ile sıvılaşma konusunu ele aldı

DENİZLİ 16.11.2016 - 10:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli İMO Dr.Holzer ile sıvılaşma konusunu ele aldı

Denizli İMO Dr.Holzer ile sıvılaşma konusunu ele aldı / denizli haber / denizli 20 haber

İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Deprem Kaynaklı Sıvılaşma ve Arazi Gözlemleriyle Bakış konulu seminer düzenledi.   Konuşmacı olarak Amerika Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS)’ inden Dr. Thomas L. Holzer, araştırmalarını İnşaat Mühendisleri ile paylaştı. Dünyanın çeşitli yerlerinde meydana gelen deprem kaynaklı sıvılaşmaların nedenlerini ve önlemlerini anlatan Dr. Holzer, sıvılaşmanın meydana getirdiği yapısal hasarları fotoğraf ve videolar ile örneklendirdi.   Üyelerin yoğun ilgi ve katılımlar ile gerçekleşen seminerde Prof. Dr. Selçuk Toprak, Dr.Holzer’ in anlatımlarını ve üyelerin sorularını tercüme etme konusunda yardımcı oldu. İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Başkanı Doç. Dr. Şevket Murat Şenel Türkiye’ de meydana gelen depremlerde zemine bağlı yapısal hasarlardan bahsetti. Dr. Holzer ve Prof. Dr. Şelçuk Toprak’ a katılımlarından dolayı teşekkür eden Dç. Dr. Şenel, plaket töreni ile semineri sonlandırdı.  
Denizli İMO Dr.Holzer ile sıvılaşma konusunu ele aldı / denizli haber / denizli 20 haber

İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Deprem Kaynaklı Sıvılaşma ve Arazi Gözlemleriyle Bakış konulu seminer düzenledi.

 

Konuşmacı olarak Amerika Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS)’ inden Dr. Thomas L. Holzer, araştırmalarını İnşaat Mühendisleri ile paylaştı. Dünyanın çeşitli yerlerinde meydana gelen deprem kaynaklı sıvılaşmaların nedenlerini ve önlemlerini anlatan Dr. Holzer, sıvılaşmanın meydana getirdiği yapısal hasarları fotoğraf ve videolar ile örneklendirdi.

 

Üyelerin yoğun ilgi ve katılımlar ile gerçekleşen seminerde Prof. Dr. Selçuk Toprak, Dr.Holzer’ in anlatımlarını ve üyelerin sorularını tercüme etme konusunda yardımcı oldu.

İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Başkanı Doç. Dr. Şevket Murat Şenel Türkiye’ de meydana gelen depremlerde zemine bağlı yapısal hasarlardan bahsetti. Dr. Holzer ve Prof. Dr. Şelçuk Toprak’ a katılımlarından dolayı teşekkür eden Dç. Dr. Şenel, plaket töreni ile semineri sonlandırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.