Denizli İnşaat Mühendisleri Odası eğitimlere devam ediyor

EĞİTİM 11.02.2019 - 23:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli İnşaat Mühendisleri Odası eğitimlere devam ediyor

Denizli inşaat mühendisleri odası 2018 türkiye bina deprem yönetmelik eğitimlerine devam ediyor.     9 Şubat 2019 Cumartesi günü Dr. İnş. Müh. Reza TORKAN’ ın sunumuyla, “TBDY-2018’ e Göre Sta4CAD Örnek Statik Proje Tasarım, Analiz ve Yorumlaması”  Semineri gerçekleştirildi.   Sta4CAD programının üreticilerinden olan Sayın Torkan, programın yeni yönetmelik ile güncelleşmiş halini İMO üyelerinetanıttı. Ayrıca 01.01.2019 tarihinde yürürlüğe giren 2018 Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği’ n de ki maddeleri,örnekler göstererek incelemelerde bulundu.     İMO üyelerinin yoğun katılım gösterdiği seminerde, program üreticisine, gerek yeni deprem yönetmeliği, gerekse Sta4CAD programı hakkında sorularını sorma fırsatı yakaladılar. Programın yazılımında işin mutfağında olan Sayın Torkan, tüm sorulara yanıt vermesinin yanında, statik proje tasarımı konusunda püf noktalarına da deyindi.   Soru-cevap bölümünün ardından, İMO Şube Başkanı Prof. Dr. Şevket Murat Şenel, Dr. İnş. Müh. Reza TORKAN’ a teşekkür plaketini takdim etti ve verimli geçen seminer için tekrarlarının yapılması konusunda Sayın Torkan’ dan söz aldı.    

Denizli inşaat mühendisleri odası 2018 türkiye bina deprem yönetmelik eğitimlerine devam ediyor.

 

 

9 Şubat 2019 Cumartesi günü Dr. İnş. Müh. Reza TORKAN’ ın sunumuyla, “TBDY-2018’ e Göre Sta4CAD Örnek Statik Proje Tasarım, Analiz ve Yorumlaması”  Semineri gerçekleştirildi.

 

Sta4CAD programının üreticilerinden olan Sayın Torkan, programın yeni yönetmelik ile güncelleşmiş halini İMO üyelerinetanıttı. Ayrıca 01.01.2019 tarihinde yürürlüğe giren 2018 Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği’ n de ki maddeleri,örnekler göstererek incelemelerde bulundu.

 

 

İMO üyelerinin yoğun katılım gösterdiği seminerde, program üreticisine, gerek yeni deprem yönetmeliği, gerekse Sta4CAD programı hakkında sorularını sorma fırsatı yakaladılar. Programın yazılımında işin mutfağında olan Sayın Torkan, tüm sorulara yanıt vermesinin yanında, statik proje tasarımı konusunda püf noktalarına da deyindi.

 

Soru-cevap bölümünün ardından, İMO Şube Başkanı Prof. Dr. Şevket Murat Şenel, Dr. İnş. Müh. Reza TORKAN’ a teşekkür plaketini takdim etti ve verimli geçen seminer için tekrarlarının yapılması konusunda Sayın Torkan’ dan söz aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.