Denizli İnşaat Mühendisleri Odasında Çelik Yapı Semineri

DENİZLİ 01.02.2019 - 10:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli İnşaat Mühendisleri Odasında Çelik Yapı Semineri

İnşaat Mühendisleri Odası 31.01.2019 Perşembe günü Pamukkale Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. Fatih Çetişli’ nin sunumuyla “Çelik Yapı Tasarımında Yeni Yönetmelik Değişikliklerinin Etkisi” konulu seminer düzenledi.     Seminerde “Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği-2018” ve “Çelik Yapı Tasarım Hesapları ve Yapım Esasları-2016” dan bahsedildi. 01.01.2019 tarihinde yürürlüğe giren yönetmelikte, ne tür değişliklerin olduğu, eski ve yeni yönetmeliğe göre  hesaplarda ne tür değişmelerin olduğunu örneklerle anlatıldı.     Konuşmacı Fatih Çetişli’ nin sunumunun ardından soru-cevap bölümüne geçildi. Konuşmacıların sorularına cevap veren Çetişli’ ye seminer sonunda İMO Denizli Şube Başkanı Prof. Dr. Şevket murat Şenel tarafından plaket verildi.

İnşaat Mühendisleri Odası 31.01.2019 Perşembe günü Pamukkale Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. Fatih Çetişli’ nin sunumuyla “Çelik Yapı Tasarımında Yeni Yönetmelik Değişikliklerinin Etkisi” konulu seminer düzenledi.

 

 

Seminerde “Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği-2018” ve “Çelik Yapı Tasarım Hesapları ve Yapım Esasları-2016” dan bahsedildi. 01.01.2019 tarihinde yürürlüğe giren yönetmelikte, ne tür değişliklerin olduğu, eski ve yeni yönetmeliğe göre  hesaplarda ne tür değişmelerin olduğunu örneklerle anlatıldı.

 

 

Konuşmacı Fatih Çetişli’ nin sunumunun ardından soru-cevap bölümüne geçildi. Konuşmacıların sorularına cevap veren Çetişli’ ye seminer sonunda İMO Denizli Şube Başkanı Prof. Dr. Şevket murat Şenel tarafından plaket verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.