Denizli İş Dünyası Potansiyeline Güveniyor,Hedef Pazarlar için harekete geçiyor!

EKONOMİ 11.02.2017 - 08:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli İş Dünyası Potansiyeline Güveniyor,Hedef Pazarlar için harekete geçiyor!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)’nin, ihracatçı firmaların hedef pazarlarını çok daha yakından tanımaları için başlattığı ‘TİMAKADEMİ2023’HEDEF PAZAR Toplantılarına Denizli’de devam ediyor.

Türkiye İhracatçılar Meclisi(TİM),tarafından oluşturulan TİMAKADEMİ, bu yıl Ekonomi Bakanlığımızın liderliğinde yürütülen “Turkey Discoverthe Potential” kampanyası kapsamında ihracattan en çok pay alan şehirlerimizden olan Denizli’nin hedef pazarı olan İtalya’yı, Denizlili sanayici ve ihracatçılarımıza daha yakından tanıtmak amacı ile 15Şubat 2017 tarihinde Denizli’de Hedef Pazar: İtalya adlı bir toplantı düzenleyecek.   Ana çözüm ortakları olan Halkbank ve VodafonE’un yanı sıra Ticari Alacak Sigorta Çözüm Ortağı; Coface Sigorta, Lojistik Çözüm Ortağı; UPS Türkiye, Medya Çözüm Ortakları Global Connection Uluslararası Medya ve Turkishtime Ekonomi Dergisi’nin katkıları ile düzenlenecek olan toplantı15 Şubat 2017 Çarşamba günü Anemon Denizli Hotel &Convention Center’da gerçekleşecek. Toplantının Moderatörlüğünü ünlü Ekonomist Prof. Dr. Emre Alkin gerçekleştirecek. Denizli Hedef Pazar İtalya Toplantısının ilk panelinde; TİM Genel Sekreteri Dr. H. Bader Arslan;İtalya Pazarının Stratejik Analizini ve Pazara Giriş fırsatlarını aktarırken, T.C. Ekonomi Bakanlığı Milano Önceki Ticaret Ataşesi M. Burak Yılmaz; İtalya ile İş Yaparken Pratik Öneriler ve Fırsatları başlıklı sunumunu katılımcılar ile paylaşacak. Dünyaca ünlü Endüstriyel Tasarımcı NiloGioachhini İtalya’da Tasarım ile Kazanmak ve Yer Almak başlıklı sunumlarını, Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (ETMK) Başkanı ve Design Turkey İcra Kurulu Üyesi Sertaç Ersayın’da Tasarım ile Rekabet ve Tasarım İle Kazanmak başlıklı bir sunum gerçekleştirecekler.   Denizli Hedef Pazar İtalya Toplantısının ikinci panelinde ise; İtalyan Ticaret Odası Başkanı Giuseppe Moggi, İtalya Pazarının Yatırım Yapma Olanakları, Pazarın Geleceği ve Trendleri,İtalyan Başkonsolosluğu Ticari İlişkileri Geliştirme Bölümü Direktörü Aniello Musella, İtalya İle İş Yapma Kültürü’nü katılımcıları ile paylaşırken, UPS Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı  Caner Tek, İtalya’ya İhracatta Lojistik Çözümleri; COFACE Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Emre Özer, İtalya pazarında riskler nelerdir? İtalya’da doğru yerel ortak nasıl bulunur? Firmanın güvenilirliği nasıl kontrol edilebilir? sorularının yanıtlarını Denizlili İhracatçılar ile paylaşacaklar.
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)’nin, ihracatçı firmaların hedef pazarlarını çok daha yakından tanımaları için başlattığı ‘TİMAKADEMİ2023’HEDEF PAZAR Toplantılarına Denizli’de devam ediyor.

Türkiye İhracatçılar Meclisi(TİM),tarafından oluşturulan TİMAKADEMİ, bu yıl Ekonomi Bakanlığımızın liderliğinde yürütülen “Turkey Discoverthe Potential” kampanyası kapsamında ihracattan en çok pay alan şehirlerimizden olan Denizli’nin hedef pazarı olan İtalya’yı, Denizlili sanayici ve ihracatçılarımıza daha yakından tanıtmak amacı ile 15Şubat 2017 tarihinde Denizli’de Hedef Pazar: İtalya adlı bir toplantı düzenleyecek.

 

Ana çözüm ortakları olan Halkbank ve VodafonE’un yanı sıra Ticari Alacak Sigorta Çözüm Ortağı; Coface Sigorta, Lojistik Çözüm Ortağı; UPS Türkiye, Medya Çözüm Ortakları Global Connection Uluslararası Medya ve Turkishtime Ekonomi Dergisi’nin katkıları ile düzenlenecek olan toplantı15 Şubat 2017 Çarşamba günü Anemon Denizli Hotel &Convention Center’da gerçekleşecek. Toplantının Moderatörlüğünü ünlü Ekonomist Prof. Dr. Emre Alkin gerçekleştirecek. Denizli Hedef Pazar İtalya Toplantısının ilk panelinde; TİM Genel Sekreteri Dr. H. Bader Arslan;İtalya Pazarının Stratejik Analizini ve Pazara Giriş fırsatlarını aktarırken, T.C. Ekonomi Bakanlığı Milano Önceki Ticaret Ataşesi M. Burak Yılmaz; İtalya ile İş Yaparken Pratik Öneriler ve Fırsatları başlıklı sunumunu katılımcılar ile paylaşacak. Dünyaca ünlü Endüstriyel Tasarımcı NiloGioachhini İtalya’da Tasarım ile Kazanmak ve Yer Almak başlıklı sunumlarını, Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (ETMK) Başkanı ve Design Turkey İcra Kurulu Üyesi Sertaç Ersayın’da Tasarım ile Rekabet ve Tasarım İle Kazanmak başlıklı bir sunum gerçekleştirecekler.

 

Denizli Hedef Pazar İtalya Toplantısının ikinci panelinde ise; İtalyan Ticaret Odası Başkanı Giuseppe Moggi, İtalya Pazarının Yatırım Yapma Olanakları, Pazarın Geleceği ve Trendleri,İtalyan Başkonsolosluğu Ticari İlişkileri Geliştirme Bölümü Direktörü Aniello Musella, İtalya İle İş Yapma Kültürü’nü katılımcıları ile paylaşırken, UPS Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı  Caner Tek, İtalya’ya İhracatta Lojistik Çözümleri; COFACE Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Emre Özer, İtalya pazarında riskler nelerdir? İtalya’da doğru yerel ortak nasıl bulunur? Firmanın güvenilirliği nasıl kontrol edilebilir? sorularının yanıtlarını Denizlili İhracatçılar ile paylaşacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.