Denizli İŞKUR’da Yöneticilere ‘’Liderlikte Koçvari Yaklaşım’’ Eğitimi Düzenlendi

EĞİTİM 15.01.2020 - 11:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli İŞKUR’da Yöneticilere ‘’Liderlikte Koçvari Yaklaşım’’ Eğitimi Düzenlendi

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü yöneticilerine, Hümanika Yönetim Danışmanlığı Özel Eğitim ve İletişim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. kurucusu Barbaros Kon tarafından “ Liderlikte Koçvari Yaklaşım” eğitimi verildi.   Denizli İŞKUR İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitimde, liderin değil liderliğin önemi vurgulandı. Eğitimde yöneticilerin, kendi bireysel vizyon ve misyonlarını netleştirerek ve bu vizyonu kurum vizyonu ile uyumlandırarak diğerlerine aktarabilmeleri; ortak bir dil, hedef ve amaç duygusu yaratabilmeleri hedeflendi.     Teorik bilgilerin yanı sıra yoğun pratik uygulamalarla, videolarla, vaka çözümleriyle, role- play,outdoor uygulamaları, kişilik envanterleri ile desteklenen eğitim boyunca yöneticiler koçvari takım liderliği ile kalbi ile çalışan aidiyeti yüksek, kurumu için, takımı için değer yaratan ve biz bilinci ile çalışan, mutlu çalışan topluluğunu oluşturarak, kurum ve kuruluş hedeflerini topyekun motive bir şekilde ortak vizyonla ulaştırmanın keyfini öğrendi.    

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü yöneticilerine, Hümanika Yönetim Danışmanlığı Özel Eğitim ve İletişim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. kurucusu Barbaros Kon tarafından “ Liderlikte Koçvari Yaklaşım” eğitimi verildi.

 

Denizli İŞKUR İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitimde, liderin değil liderliğin önemi vurgulandı. Eğitimde yöneticilerin, kendi bireysel vizyon ve misyonlarını netleştirerek ve bu vizyonu kurum vizyonu ile uyumlandırarak diğerlerine aktarabilmeleri; ortak bir dil, hedef ve amaç duygusu yaratabilmeleri hedeflendi.

 

 

Teorik bilgilerin yanı sıra yoğun pratik uygulamalarla, videolarla, vaka çözümleriyle, role- play,outdoor uygulamaları, kişilik envanterleri ile desteklenen eğitim boyunca yöneticiler koçvari takım liderliği ile kalbi ile çalışan aidiyeti yüksek, kurumu için, takımı için değer yaratan ve biz bilinci ile çalışan, mutlu çalışan topluluğunu oluşturarak, kurum ve kuruluş hedeflerini topyekun motive bir şekilde ortak vizyonla ulaştırmanın keyfini öğrendi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.