Denizli İşkur personeline Erasmus proje yazma eğitimi verildi

EĞİTİM 23.11.2018 - 16:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli İşkur personeline Erasmus proje yazma eğitimi verildi

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 2018 yılı Teknik Destek Projesi kapsamında, Denizli İŞKUR personeline Uygulamalı Erasmus+ Ka1 ve Ka2 Proje Yazma Eğitimi verildi.   Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nde, Proje Uzmanı Davut KARACA tarafından verilen 4 günlük eğitimin sonunda,Avrupa Birliği’nin (AB) sağlamış olduğu destekler ile yerel ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak fikirlerin projeye dönüştürülmesi hedefleniyor.   Bu kapsamda, verilen eğitim ile İŞKUR personelinin proje yazma kültürü geliştirilecek, nitelikli proje hazırlama ve sunma kapasiteleri arttırılacak. Böylece ulusal ve uluslararası nitelikte proje üretebilen personeller ile kurumun daha etkin ve daha kaliteli hizmet sunması sağlanacak. İl Müdürü Fatih IŞIK,  ‘’ Oluşturulacak projeler ile kurum olarak hizmet verdiğimiz işsizlere, işverenlere ve öğrencilere yeni beceri kazandırılması ve istihdama dair yollar keşfedilmesi hedeflenmektedir.Bu eğitim sonunda personelimiz hem Erasmus hakkında detaylı bilgiye sahip oldular hem de proje yazımı konusunda birinci ağızdan tecrübe edindiler. Bu projeler vesilesiyle personelimizin yurtdışında eğitim alması ve orada da tecrübe edinmesi planlanmaktadır’’ dedi.

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 2018 yılı Teknik Destek Projesi kapsamında, Denizli İŞKUR personeline Uygulamalı Erasmus+ Ka1 ve Ka2 Proje Yazma Eğitimi verildi.

 

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nde, Proje Uzmanı Davut KARACA tarafından verilen 4 günlük eğitimin sonunda,Avrupa Birliği’nin (AB) sağlamış olduğu destekler ile yerel ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak fikirlerin projeye dönüştürülmesi hedefleniyor.

 

Bu kapsamda, verilen eğitim ile İŞKUR personelinin proje yazma kültürü geliştirilecek, nitelikli proje hazırlama ve sunma kapasiteleri arttırılacak. Böylece ulusal ve uluslararası nitelikte proje üretebilen personeller ile kurumun daha etkin ve daha kaliteli hizmet sunması sağlanacak. İl Müdürü Fatih IŞIK,  ‘’ Oluşturulacak projeler ile kurum olarak hizmet verdiğimiz işsizlere, işverenlere ve öğrencilere yeni beceri kazandırılması ve istihdama dair yollar keşfedilmesi hedeflenmektedir.Bu eğitim sonunda personelimiz hem Erasmus hakkında detaylı bilgiye sahip oldular hem de proje yazımı konusunda birinci ağızdan tecrübe edindiler. Bu projeler vesilesiyle personelimizin yurtdışında eğitim alması ve orada da tecrübe edinmesi planlanmaktadır’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.