Denizli istihdam ile 8 bin 453 kişiye ulaştı

EKONOMİ 08.03.2017 - 12:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli istihdam ile 8 bin 453 kişiye ulaştı

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrıları sonrasında işsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılması hedeflerine yönelik olarak İlimizde Vali Dr. Ahmet Altıparmak önderliğinde yürütülen “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” konulu program çerçevesinde 2 ayda 8 bin 453 kişi istihdam edildi.

Tekstil, mermer, makine, deri gibi birçok sanayi sektörünün bulunduğu bunların yanı sıra tarım ve hayvancılıkta da Türkiye ihracatına çok önemli katkısı olan Denizli, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Milli Seferberlik’ çağrısına da en önemli desteği veriyor.     Denizlili sanayici ve işadamlarımız; istihdam seferberliği çağrısına, Ocak ayında 2.631, Şubat ayında ise 5.822 kişinin istihdamı ile önemli bir katkı sağladı.     Öyle ki; İlimizde Vali Dr. Ahmet Altıparmak önderliğinde düzenlenen toplantılarda konunun uzmanları tarafından işadamlarımız ve diğer paydaşlara Devletin istihdama verdiği destek anlatılmıştı.     Denizli’nin müteşebbis yapısı ile Türkiye’de birçok konuya önderlik eden ve örnek olan bir kent olduğunun altını çizen Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın istihdamda Milli Seferberlik çağrısına da en güzel cevabı vermeye başladığını söyledi. İki ayda istihdam edilen 8 bin 453 kişinin çok önemli bir rakam olduğuna dikkat çeken Vali Altıparmak, her ay bu rakamın artacağına gönülden inandığını söyledi.     İstihdam kapısını sonuna kadar açan Denizlili İşadamlarına teşekkür eden Vali Altıparmak; “Denizli’de Ahilik Kültürü ile yetişen, bu kültür ile ticaret yapan işadamlarımız, müteşebbis yapısını bir kez daha göstermiştir. Birçok sanayi ve üretim alanında ülke ekonomisine önemli katkı sunan, ihracatta her zaman ilk 10’un içinde yer alan Denizlili işadamlarımıza, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına kayıtsız kalmayarak destek verdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. İnanıyorum ki bu seferberlik her ay artarak devam edecektir. Gün birlik olma ve ülkemizi; Büyük Önder Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine en iyi şekilde taşıma günüdür” dedi. 
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrıları sonrasında işsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılması hedeflerine yönelik olarak İlimizde Vali Dr. Ahmet Altıparmak önderliğinde yürütülen “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” konulu program çerçevesinde 2 ayda 8 bin 453 kişi istihdam edildi.

Tekstil, mermer, makine, deri gibi birçok sanayi sektörünün bulunduğu bunların yanı sıra tarım ve hayvancılıkta da Türkiye ihracatına çok önemli katkısı olan Denizli, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Milli Seferberlik’ çağrısına da en önemli desteği veriyor.

 

 

Denizlili sanayici ve işadamlarımız; istihdam seferberliği çağrısına, Ocak ayında 2.631, Şubat ayında ise 5.822 kişinin istihdamı ile önemli bir katkı sağladı.

 

 

Öyle ki; İlimizde Vali Dr. Ahmet Altıparmak önderliğinde düzenlenen toplantılarda konunun uzmanları tarafından işadamlarımız ve diğer paydaşlara Devletin istihdama verdiği destek anlatılmıştı.

 

 

Denizli’nin müteşebbis yapısı ile Türkiye’de birçok konuya önderlik eden ve örnek olan bir kent olduğunun altını çizen Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın istihdamda Milli Seferberlik çağrısına da en güzel cevabı vermeye başladığını söyledi. İki ayda istihdam edilen 8 bin 453 kişinin çok önemli bir rakam olduğuna dikkat çeken Vali Altıparmak, her ay bu rakamın artacağına gönülden inandığını söyledi.

 

 

İstihdam kapısını sonuna kadar açan Denizlili İşadamlarına teşekkür eden Vali Altıparmak; “Denizli’de Ahilik Kültürü ile yetişen, bu kültür ile ticaret yapan işadamlarımız, müteşebbis yapısını bir kez daha göstermiştir. Birçok sanayi ve üretim alanında ülke ekonomisine önemli katkı sunan, ihracatta her zaman ilk 10’un içinde yer alan Denizlili işadamlarımıza, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına kayıtsız kalmayarak destek verdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. İnanıyorum ki bu seferberlik her ay artarak devam edecektir. Gün birlik olma ve ülkemizi; Büyük Önder Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine en iyi şekilde taşıma günüdür” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.