Denizli İyi Parti Gençlerinden Sokak Hayvanlarına Yardım

DENİZLİ 17.12.2018 - 13:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli İyi Parti Gençlerinden Sokak Hayvanlarına Yardım

Soğuk kış günlerinin gelmesiyle sokakta yaşam süren kedi ve köpeklerin aç kalmaması adına İyi Parti Denizli Gençlik Kolları teşkilatımızın Denizli’mizin 20 farklı bölgesinde gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmamız güzel bir şekilde devam ediyor. Bizler bu vatanın tüm ihtiyaç sahiplerine el uzatabilmek için çalışacak İyi Gençlik olarak çıktığımız yolda çalışmalarımıza tüm benliğimizle devam edeceğiz.Uygulama yapılan ev ve işyeri sahipleri de bu çalışmaya katkı sağladıklarından ve bundan sonra ki süreçte mama kaplarını boş bırakmayacaklarından dolayı teşekkür ederiz. İyi Parti Denizli Gençlik Kolları teşkilatı "Merhamet etmeyen rahmet olunmaz" dedi.

Soğuk kış günlerinin gelmesiyle sokakta yaşam süren kedi ve köpeklerin aç kalmaması adına İyi Parti Denizli Gençlik Kolları teşkilatımızın Denizli’mizin 20 farklı bölgesinde gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmamız güzel bir şekilde devam ediyor.

Bizler bu vatanın tüm ihtiyaç sahiplerine el uzatabilmek için çalışacak İyi Gençlik olarak çıktığımız yolda çalışmalarımıza tüm benliğimizle devam edeceğiz.Uygulama yapılan ev ve işyeri sahipleri de bu çalışmaya katkı sağladıklarından ve bundan sonra ki süreçte mama kaplarını boş bırakmayacaklarından dolayı teşekkür ederiz. İyi Parti Denizli Gençlik Kolları teşkilatı "Merhamet etmeyen rahmet olunmaz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.