Denizli İYİ Parti İl Başkanı İstifanın ardından Akgün oldu

SİYASET 03.09.2019 - 16:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli İYİ Parti İl Başkanı İstifanın ardından Akgün oldu

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri, görevlerinden istifa ettiklerini açıklamasının ardından yönetimin yeni ismi Hasan Akgün oldu.   Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyen Bozkurt, bir süredir Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ile aralarında bir takım yönetimsel farklılıklar oluştuğunu belirtmişti. Parti içinde demokrasi ve kurulların tam çalışmasını, istişare esasının dikkate alınmasını istediklerini ancak bugüne kadar görüşmelerin olumlu netice yaratmadığını ifade eden Bozkurt, kongre kararı alınmaması sonrası yaşananların kendilerini istifa noktasına getirdiğini bildirmişti.   İYİ PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANI DEĞİŞTİ Denizli İl Başkanlığına, İYİ Parti Genel Başkanlığı tarafından siyasi partiler kanunun 19. maddesi atfıyla İYİ PARTİ tüzüğünün 26. Maddesi ile 49. Maddesine uygun olarak verilen 16/08/2018 Tarih ve 2018/7 sayılı Genel İdare Kurulu kararı gereğince Denizli ili, Yönetim Kurulu, İl Disiplin Kurulu, asıl ve yedek üyelikleri listesini hazırlayıp sunması için Hasan Akgün, Teşkilat Başkanı Koray Aydın ve Parti Genel Başkanı Merak Akşener'in onayı ile yetkilendirildi.      

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri, görevlerinden istifa ettiklerini açıklamasının ardından yönetimin yeni ismi Hasan Akgün oldu.

 

Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyen Bozkurt, bir süredir Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ile aralarında bir takım yönetimsel farklılıklar oluştuğunu belirtmişti. Parti içinde demokrasi ve kurulların tam çalışmasını, istişare esasının dikkate alınmasını istediklerini ancak bugüne kadar görüşmelerin olumlu netice yaratmadığını ifade eden Bozkurt, kongre kararı alınmaması sonrası yaşananların kendilerini istifa noktasına getirdiğini bildirmişti.

 

İYİ PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANI DEĞİŞTİ

Denizli İl Başkanlığına, İYİ Parti Genel Başkanlığı tarafından siyasi partiler kanunun 19. maddesi atfıyla İYİ PARTİ tüzüğünün 26. Maddesi ile 49. Maddesine uygun olarak verilen 16/08/2018 Tarih ve 2018/7 sayılı Genel İdare Kurulu kararı gereğince Denizli ili, Yönetim Kurulu, İl Disiplin Kurulu, asıl ve yedek üyelikleri listesini hazırlayıp sunması için Hasan Akgün, Teşkilat Başkanı Koray Aydın ve Parti Genel Başkanı Merak Akşener'in onayı ile yetkilendirildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.