Denizli Jandarması kaçak 16 adet av tüfeği ele geçirdi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2019 - 15:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Jandarması kaçak 16 adet av tüfeği ele geçirdi

Denizli’nin Çivril ilçesinde jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda 16 adet kaçak yarı otomatik av tüfeği ele geçirildi.  Edinilen bilgilere göre, operasyon Çivril ilçesi Kıralan mahallesinde gerçekleştirildi. Aldığı bir ihbarı değerlendiren ekipler bir şahsın ev ve iş yerine baskın düzenledi. Baskında yapılan aramalarda çeşitli ebat ve çaplarda kaçak yarı otomatik ruhsatsız 16 adet av tüfeği ele geçirildi. Operasyonun ardından bir kişi gözaltına alındı.   

Denizli’nin Çivril ilçesinde jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda 16 adet kaçak yarı otomatik av tüfeği ele geçirildi. 


Edinilen bilgilere göre, operasyon Çivril ilçesi Kıralan mahallesinde gerçekleştirildi. Aldığı bir ihbarı değerlendiren ekipler bir şahsın ev ve iş yerine baskın düzenledi. Baskında yapılan aramalarda çeşitli ebat ve çaplarda kaçak yarı otomatik ruhsatsız 16 adet av tüfeği ele geçirildi. Operasyonun ardından bir kişi gözaltına alındı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.