Denizli Jandarması’ndan trafo hırsızlarına operasyon

ASAYİŞ 21.09.2018 - 17:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Jandarması’ndan trafo hırsızlarına operasyon

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da düzenlediği operasyonda bölgede toplamda 12 trafo hırsızlığını gerçekleştiren 3 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.   Denizli İl Jandarma Komutanlığı’nca, bölgede meydana gelen trafo hırsızlığı olaylarına yönelik operasyon düzenledi. Bu kapsamda, adli makamlarla koordineli; kale ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen 2 faili meçhul trafo hırsızlığı olayı ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda, olayların faili olarak tespit edilen 3 şahıstan 1’i Manisa, 1’i Aydın ve 1’i Muğla ilinde yakalandı. Ayrıca şahısların Aydın ili Kuyucak, Sultanhisar, Bozdoğan, Nazilli ilçelerinde de 2018 yılında meydana gelen 10 adet trafo hırsızlığının faili olduğu tespit edilmiş ve toplam 12 faili meçhul trafo hırsızlığı olayı aydınlatılmış oldu. Şahısların çaldıkları trafo yağı ve parçalarını Aydın ilinde sattıkları tespit edilmiş ve satın alan şahıs hakkında hırsızlık malı satın almaktan yasal işlem yapıldı.   Olayla ilgili yakalanan 3 şüpheli şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da düzenlediği operasyonda bölgede toplamda 12 trafo hırsızlığını gerçekleştiren 3 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

 

Denizli İl Jandarma Komutanlığı’nca, bölgede meydana gelen trafo hırsızlığı olaylarına yönelik operasyon düzenledi. Bu kapsamda, adli makamlarla koordineli; kale ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen 2 faili meçhul trafo hırsızlığı olayı ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda, olayların faili olarak tespit edilen 3 şahıstan 1’i Manisa, 1’i Aydın ve 1’i Muğla ilinde yakalandı. Ayrıca şahısların Aydın ili Kuyucak, Sultanhisar, Bozdoğan, Nazilli ilçelerinde de 2018 yılında meydana gelen 10 adet trafo hırsızlığının faili olduğu tespit edilmiş ve toplam 12 faili meçhul trafo hırsızlığı olayı aydınlatılmış oldu. Şahısların çaldıkları trafo yağı ve parçalarını Aydın ilinde sattıkları tespit edilmiş ve satın alan şahıs hakkında hırsızlık malı satın almaktan yasal işlem yapıldı.

 

Olayla ilgili yakalanan 3 şüpheli şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.