Denizli Kale Belediyespor 2. yarı için iddialı !

SPOR 19.01.2019 - 11:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Kale Belediyespor 2. yarı için iddialı !

2. yarı öncesi flaş transferlerle adını duyuran Bölgesel Amatör Lig takımlarımızdan Kale Belediyespor 2.yarı için oldukça iddialı.   Sezon başında mütevazi bir kadro oluşturarak lige start veren Kale Belediyespor, 13 haftalık periyotta 12 puan toplayarak sezonun ilk yarısını 11.sırada kapatmıştı. Yaptığı transferlerle daha da güçlenen Kale Belediyespor, Mehmet Bozcan, Ferhat Kölgesiz, Suat Yüksel, Doğukan Güngör, Fatih Kaya, Halim Demirok ve Lorient altyapısından yetişen Fransız Aboubakar’ı kadrosuna katarak 2.yarı için iddialı olduğunun sinyallerini verdi.   Öte yandan hafta sonu içerde oynayacakları Bucak Belediye Oğuzhanspor maçına odaklanan Kale Belediyespor, Doğan Demircioğlu sahasında yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını tamamladı.     “İLK DEVREYİ UNUTTURMAK İSTİYORUZ”   Kale Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Ali Sevil, “Öncelikle ligde kalmak istiyoruz. Ligi Tavas ve Serinhisar’ın üstünde bitirmek istiyoruz. Sezon başında yaptığımız transferler ekonomik açıdan düşük bütçeliydi. Ligi bir şekilde götürebilir miyiz diye düşündük. Kale ilçesi artık Bölgesel Amatör Lig’e alışmış, onlara da bir heyecan yaratmak istedi yönetim de. Giden oyuncularımızdan bir tasarrufumuz oldu. Aslında çok büyük bütçelerle değil de maliyeti biraz arttırarak transferler yaptık. Sağ olsun belediye başkanımız yardımcı oldu.  Transferleri yapmak durumunda kaldık. Çünkü Kale ilçesini heyecanlandırmak istiyoruz. Kötü maçlar geçirdik orda. Belki son maçlarımız iyiydi ama daha önce hiç mağlup olmadığımız yerde 3 yedik, 5 yedik. Bunlar da ister istemez taraftarımızı demoralize etti. İkinci yarıda bunları unutturmak istiyoruz. Öncelikli hedefimiz ligde kalmak. İyi bir ivme yakalayabilirsek çıkabildiğimiz kadar yukarılara çıkmak istiyoruz.” dedi.  

2. yarı öncesi flaş transferlerle adını duyuran Bölgesel Amatör Lig takımlarımızdan Kale Belediyespor 2.yarı için oldukça iddialı.

 

Sezon başında mütevazi bir kadro oluşturarak lige start veren Kale Belediyespor, 13 haftalık periyotta 12 puan toplayarak sezonun ilk yarısını 11.sırada kapatmıştı. Yaptığı transferlerle daha da güçlenen Kale Belediyespor, Mehmet Bozcan, Ferhat Kölgesiz, Suat Yüksel, Doğukan Güngör, Fatih Kaya, Halim Demirok ve Lorient altyapısından yetişen Fransız Aboubakar’ı kadrosuna katarak 2.yarı için iddialı olduğunun sinyallerini verdi.

 

Öte yandan hafta sonu içerde oynayacakları Bucak Belediye Oğuzhanspor maçına odaklanan Kale Belediyespor, Doğan Demircioğlu sahasında yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

 

 

“İLK DEVREYİ UNUTTURMAK İSTİYORUZ”

 

Kale Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Ali Sevil, “Öncelikle ligde kalmak istiyoruz. Ligi Tavas ve Serinhisar’ın üstünde bitirmek istiyoruz. Sezon başında yaptığımız transferler ekonomik açıdan düşük bütçeliydi. Ligi bir şekilde götürebilir miyiz diye düşündük. Kale ilçesi artık Bölgesel Amatör Lig’e alışmış, onlara da bir heyecan yaratmak istedi yönetim de. Giden oyuncularımızdan bir tasarrufumuz oldu. Aslında çok büyük bütçelerle değil de maliyeti biraz arttırarak transferler yaptık. Sağ olsun belediye başkanımız yardımcı oldu.  Transferleri yapmak durumunda kaldık. Çünkü Kale ilçesini heyecanlandırmak istiyoruz. Kötü maçlar geçirdik orda. Belki son maçlarımız iyiydi ama daha önce hiç mağlup olmadığımız yerde 3 yedik, 5 yedik. Bunlar da ister istemez taraftarımızı demoralize etti. İkinci yarıda bunları unutturmak istiyoruz. Öncelikli hedefimiz ligde kalmak. İyi bir ivme yakalayabilirsek çıkabildiğimiz kadar yukarılara çıkmak istiyoruz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.