Denizli Karatede Yoluna Devam Ediyor

SPOR 24.02.2020 - 16:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Karatede Yoluna Devam Ediyor

​Muğla’da yapılan ANALİG Karate grup müsabakalarında Denizli, erkeklerde şampiyon olurken kızlarda da yarı finale yükselmeyi başardı.   ANALİG Karate Turnuvası Ege Grup Müsabakaları hafta sonu Muğla’da yapılan turnuva ile sona erdi. 10 ilden 220 sporcunun katıldığı ve 22-23 Şubat tarihlerinde yapılan yarışma sonunda erkek takımı tüm rakipleri geride bırakarak şampiyon olurken kız takımı ise dördüncü oldu. Erkeklerde ve kızlarda başarılı maçlar çıkaran Denizli ekibi Isparta’da 21-22 Mart tarihlerinde düzenlenecek yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.   HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONASI Şampiyona sonunda ödül törenine geçildi. Gerçekleşen törende dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını aldı. Denizli ekibinin hedefi yarı final engelini de geçerek ANALİG Türkiye Şampiyonası’na katılmak.  

​Muğla’da yapılan ANALİG Karate grup müsabakalarında Denizli, erkeklerde şampiyon olurken kızlarda da yarı finale yükselmeyi başardı.

 

ANALİG Karate Turnuvası Ege Grup Müsabakaları hafta sonu Muğla’da yapılan turnuva ile sona erdi. 10 ilden 220 sporcunun katıldığı ve 22-23 Şubat tarihlerinde yapılan yarışma sonunda erkek takımı tüm rakipleri geride bırakarak şampiyon olurken kız takımı ise dördüncü oldu. Erkeklerde ve kızlarda başarılı maçlar çıkaran Denizli ekibi Isparta’da 21-22 Mart tarihlerinde düzenlenecek yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

 

HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Şampiyona sonunda ödül törenine geçildi. Gerçekleşen törende dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını aldı. Denizli ekibinin hedefi yarı final engelini de geçerek ANALİG Türkiye Şampiyonası’na katılmak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.