Denizli Kayak Merkezi ve Bozdağ drone ile görüntülendi

DENİZLİ 12.02.2019 - 09:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Kayak Merkezi ve Bozdağ drone ile görüntülendi

DENİZLİ20HABER.COM - Denizli’nin ünlü kayak merkezinin bulunduğu Bozdağ’ın zirvesi, drone ile havadan görüntülendi. Eşsiz görüntülerin ortaya çıktığı anlarda güneş ve kar adeta ahenk oluşturdu.   2420 rakımlı Bozdağ ve kayak merkezinin zirvesi yerden metrelerce yüksekten kayıt altına alındı. Dorene ile yapılan çekimlerde eşsiz görüntüler ortaya çıktı. Görenlerin hayran kaldığı görüntülerde geçtiğimiz hafta sonunda kayak meraklılarının Bozdağ’a akın ettikleri gözlendi.     Şehir merkezine 75 kilometre uzaklıktaki 2 bin 420 metre rakımlı Tavas ilçe sınırları içinde bulunan Bozdağ'da yer alan Ege'nin en büyük kayak merkezi toplam 13 kilometre uzunluğundaki 9 adet pisti ile hizmet veriyor. Amatör ve profesyonel kayakçılar ve snowboard yapmak isteyenlerin aradığı her türlü imkanı barındırırken tesiste 2 telesiyej, 1 teleski ve yürüyen bant bulunuyor. Saatte 2.500 kişinin taşınabileceği mekanik tesislerde ziyaretçilerin günübirlik tüm ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal yapılar da bulunuyor.   Geçtiğimiz hafta Bozdağ’ın zirvesinde kar kalınlığı bir buçuk metre olarak gözlenirken bugün itibari ile 90 santimetre yüksekliğinde seyrediyor.

DENİZLİ20HABER.COM - Denizli’nin ünlü kayak merkezinin bulunduğu Bozdağ’ın zirvesi, drone ile havadan görüntülendi. Eşsiz görüntülerin ortaya çıktığı anlarda güneş ve kar adeta ahenk oluşturdu.

 

2420 rakımlı Bozdağ ve kayak merkezinin zirvesi yerden metrelerce yüksekten kayıt altına alındı. Dorene ile yapılan çekimlerde eşsiz görüntüler ortaya çıktı. Görenlerin hayran kaldığı görüntülerde geçtiğimiz hafta sonunda kayak meraklılarının Bozdağ’a akın ettikleri gözlendi.

 

 

Şehir merkezine 75 kilometre uzaklıktaki 2 bin 420 metre rakımlı Tavas ilçe sınırları içinde bulunan Bozdağ'da yer alan Ege'nin en büyük kayak merkezi toplam 13 kilometre uzunluğundaki 9 adet pisti ile hizmet veriyor. Amatör ve profesyonel kayakçılar ve snowboard yapmak isteyenlerin aradığı her türlü imkanı barındırırken tesiste 2 telesiyej, 1 teleski ve yürüyen bant bulunuyor. Saatte 2.500 kişinin taşınabileceği mekanik tesislerde ziyaretçilerin günübirlik tüm ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal yapılar da bulunuyor.

 

Geçtiğimiz hafta Bozdağ’ın zirvesinde kar kalınlığı bir buçuk metre olarak gözlenirken bugün itibari ile 90 santimetre yüksekliğinde seyrediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.