Denizli Kelekçi Motorlu Taşımacılar Kooperatifinden Taraftara Ücretsiz Ulaşım

SPOR 06.02.2019 - 12:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Kelekçi Motorlu Taşımacılar Kooperatifinden Taraftara Ücretsiz Ulaşım

Kelekçi-Acıpayam-Denizli seferleri gerçekleştiren Kelekçi Motorlu Taşımacılar Kooparatifi maç günlerinde Denizlispor taraftarlarına ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak. Maç günlerinde Passolig kartını gösteren taraftarlardan seyahat ücreti alınmayacak.     Denizlispor Başkan Yardımcısı Yasin Özpek ile görüşen Kooperatif Başkanı Ahmet Tavas, "İlçelerden merkeze giderek şehrinin takımını desteklemek isteyen bir çok taraftarın olduğunun farkındayız. Denizlisporumuzu desteklemek isteyen bir çok taraftar ekonomik şartları ve ulaşım giderlerini hesap ederek maça gitmekten vazgeçiyor. Buna bir çözüm olarak maç günleri Passolig'i ile maça gidecek taraftarlarımızı ücretsiz taşımaya karar verdik. Bu şekilde takımımıza ve halkımıza destek olmak istiyoruz” dedi.     Kelekçi Motorlu Taşımacılar Kooperatifi ile birlikte çok güzel bir projeye imza attıklarını belirten Başkan Yardımcısı Yasin Özpek ise, “Vatandaş, şehir, esnaf, işadamı, sanayici ve taraftar artık bütünleşti. Takımımızın başarısı için herkes elinden geldiğince bir şeyler yapmalı. Güzel bir proje ile artık ilçelerde yaşayan halkımızı da maça gelmeye davet ediyoruz. Bu bir başlangıç, projelerimiz devam edecek ve el birliği ile hedefe ulaşacağız. Ben Kelekçi Kooperatifi'ne bu güzel destekleri için yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kelekçi-Acıpayam-Denizli seferleri gerçekleştiren Kelekçi Motorlu Taşımacılar Kooparatifi maç günlerinde Denizlispor taraftarlarına ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak. Maç günlerinde Passolig kartını gösteren taraftarlardan seyahat ücreti alınmayacak.

 

 

Denizlispor Başkan Yardımcısı Yasin Özpek ile görüşen Kooperatif Başkanı Ahmet Tavas, "İlçelerden merkeze giderek şehrinin takımını desteklemek isteyen bir çok taraftarın olduğunun farkındayız. Denizlisporumuzu desteklemek isteyen bir çok taraftar ekonomik şartları ve ulaşım giderlerini hesap ederek maça gitmekten vazgeçiyor. Buna bir çözüm olarak maç günleri Passolig'i ile maça gidecek taraftarlarımızı ücretsiz taşımaya karar verdik. Bu şekilde takımımıza ve halkımıza destek olmak istiyoruz” dedi.

 

 

Kelekçi Motorlu Taşımacılar Kooperatifi ile birlikte çok güzel bir projeye imza attıklarını belirten Başkan Yardımcısı Yasin Özpek ise, “Vatandaş, şehir, esnaf, işadamı, sanayici ve taraftar artık bütünleşti. Takımımızın başarısı için herkes elinden geldiğince bir şeyler yapmalı. Güzel bir proje ile artık ilçelerde yaşayan halkımızı da maça gelmeye davet ediyoruz. Bu bir başlangıç, projelerimiz devam edecek ve el birliği ile hedefe ulaşacağız. Ben Kelekçi Kooperatifi'ne bu güzel destekleri için yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.