Denizli Kent Konseyinden yaşlılara vefa ziyareti

KÜLTÜR 11.04.2017 - 16:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Kent Konseyinden yaşlılara vefa ziyareti

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisi üyeleri, Nikfer Yaşlı Bakım ve Huzurevini ziyaret ederek yaşlılar ile bir araya geldi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ile Gençlik Meclisi üyeleri Nikfer Yaşlı Bakım ve Huzurevini ziyaret ederek yaşlılarla bir araya geldi. Ziyarete, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ile eşi Bedriye Akyol, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz ile meclislerin yürütme kurulu üyeleri katıldı. Yaşlıları ziyaret ederek sohbet etme imkanı bulduklarını kaydeden Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, “Bir gün hepimiz yaşlanacağız. Önemli olan yaşlanmadan onların değerini bilmektir. Kent Konseyi olarak bizler her zaman yaşlılarımızın yanında olacağız” dedi.     Yaşlılarımızı unutmayalım   Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ise, “Kent Konseyi’ne bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Yaşlılarımız bizim atalarımız, geçmişimiz ve tecrübemizdir. Bir gün herkesin yaşlanacağını bilerek ona göre hareket etmelerini ve yaşlılarımızı asla unutmamaları gerektiğini ifade ediyorum” diye konuştu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Nezahat Candoğan da seslendirdiği türküler ile ziyarete renk kattı. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisi üyeleri, Nikfer Yaşlı Bakım ve Huzurevini ziyaret ederek yaşlılar ile bir araya geldi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ile Gençlik Meclisi üyeleri Nikfer Yaşlı Bakım ve Huzurevini ziyaret ederek yaşlılarla bir araya geldi. Ziyarete, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ile eşi Bedriye Akyol, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz ile meclislerin yürütme kurulu üyeleri katıldı. Yaşlıları ziyaret ederek sohbet etme imkanı bulduklarını kaydeden Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, “Bir gün hepimiz yaşlanacağız. Önemli olan yaşlanmadan onların değerini bilmektir. Kent Konseyi olarak bizler her zaman yaşlılarımızın yanında olacağız” dedi.

 

 

Yaşlılarımızı unutmayalım

 

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ise, “Kent Konseyi’ne bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Yaşlılarımız bizim atalarımız, geçmişimiz ve tecrübemizdir. Bir gün herkesin yaşlanacağını bilerek ona göre hareket etmelerini ve yaşlılarımızı asla unutmamaları gerektiğini ifade ediyorum” diye konuştu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Nezahat Candoğan da seslendirdiği türküler ile ziyarete renk kattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.