Denizli Kent Merkezinde Kar Yağışı Başladı!

DENİZLİ 06.01.2019 - 03:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Kent Merkezinde Kar Yağışı Başladı!

Denizli kent merkezinde beklenen kar yağışı gece 03:00'da başladı. Kış ayının girmesi ile birlikte yüksek kesimlere ve birçok ilçeye yağan kar kent merkezine ilk kez etkili bir şekilde yağmaya başladı.     Meteoroloji’nin günler öncesinden yurt genelinde etkili olması beklendiğini bildirdiği kar yağışı, Denizli ilçelerinde ve yüksek kesimlerinde dün geceden itibaren etkisini gösterirken, sabah saatlerinde kent merkezinde yağmur şeklinde gözlendi.    An itibari ile kent merkezinde, karla karışık yağmur şeklinde yağmaya başladı. Kar yağışının kent merkezinde de etkisini göstereceği ve şehri tamamen beyaza bürüyeceği tahmin ediliyor. Denizli’de Pazar, Pazartesi ve Salı günlerinin de kar yağışlı olması bekleniyor. ÇAMLIK PARKI (KAMPÜS) - GECE: 03:21   İNCİLİPINAR PARKI -  SAAT: 03:00

Denizli kent merkezinde beklenen kar yağışı gece 03:00'da başladı. Kış ayının girmesi ile birlikte yüksek kesimlere ve birçok ilçeye yağan kar kent merkezine ilk kez etkili bir şekilde yağmaya başladı.

 

 

Meteoroloji’nin günler öncesinden yurt genelinde etkili olması beklendiğini bildirdiği kar yağışı, Denizli ilçelerinde ve yüksek kesimlerinde dün geceden itibaren etkisini gösterirken, sabah saatlerinde kent merkezinde yağmur şeklinde gözlendi.

 

 An itibari ile kent merkezinde, karla karışık yağmur şeklinde yağmaya başladı. Kar yağışının kent merkezinde de etkisini göstereceği ve şehri tamamen beyaza bürüyeceği tahmin ediliyor. Denizli’de Pazar, Pazartesi ve Salı günlerinin de kar yağışlı olması bekleniyor.

ÇAMLIK PARKI (KAMPÜS) - GECE: 03:21

 

İNCİLİPINAR PARKI -  SAAT: 03:00

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.