Denizli kent merkezindeki vaka yoğunluğu ilçelere sıçradı

DENİZLİ 04.04.2021 - 10:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Denizli kent merkezindeki vaka yoğunluğu ilçelere sıçradı

Denizli’de kontrollü normalleşme sürecine geçtikten sonra koronavirüs vakalarında artışlar devam ediyor. Kent merkezinde yoğunluğun daha çok olduğu Denizli’de, vaka görülmeyen 3 ilçe kaldı.   Kontrollü normalleşme sürecine geçişin ardından bir ay içerisinde vakalar artmaya devam ediyor. Denizli kent merkezinde koronavirüs vakalarının yoğunluk gösterdiği ve son illere göre haftalık vaka oranları haritasına göre yüz bin kişide 94.15 olarak kaydedildi. Denizli’de bir önceki haftada vaka yaşanmayan ilçe sayısı 8’den 6’ya inerken bu hafta bu sayı 3’e düştü.     Sağlık Bakanlığı, Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasına bakıldığında, Baklan, Bekilli ve Beyağaç ilçelerinde koronavirüs vakası yaşanmazken, Acıpayam, Buldan, Çivril, Tavas ve Sarayköy ilçeleri en çok yoğunluk yaşanan ilçeler arasında yer aldı.   Denizli’de hafta sonu Pazar günü uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ardından vakaların düşmesi beklenirken, yetkililer pandemi kurallarına uyulması, maske, mesafe ve hijyen konusunda uyarılarını yeniledi.   DENİZLİ’DE VAKASIZ 3 İLÇE         DENİZLİ'DE VAKA GÖRÜLEN İLÇELER                

Denizli’de kontrollü normalleşme sürecine geçtikten sonra koronavirüs vakalarında artışlar devam ediyor. Kent merkezinde yoğunluğun daha çok olduğu Denizli’de, vaka görülmeyen 3 ilçe kaldı.

 

Kontrollü normalleşme sürecine geçişin ardından bir ay içerisinde vakalar artmaya devam ediyor. Denizli kent merkezinde koronavirüs vakalarının yoğunluk gösterdiği ve son illere göre haftalık vaka oranları haritasına göre yüz bin kişide 94.15 olarak kaydedildi. Denizli’de bir önceki haftada vaka yaşanmayan ilçe sayısı 8’den 6’ya inerken bu hafta bu sayı 3’e düştü.

 

 

Sağlık Bakanlığı, Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasına bakıldığında, Baklan, Bekilli ve Beyağaç ilçelerinde koronavirüs vakası yaşanmazken, Acıpayam, Buldan, Çivril, Tavas ve Sarayköy ilçeleri en çok yoğunluk yaşanan ilçeler arasında yer aldı.

 

Denizli’de hafta sonu Pazar günü uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ardından vakaların düşmesi beklenirken, yetkililer pandemi kurallarına uyulması, maske, mesafe ve hijyen konusunda uyarılarını yeniledi.

 

DENİZLİ’DE VAKASIZ 3 İLÇE

 

 

 

 

DENİZLİ'DE VAKA GÖRÜLEN İLÇELER

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.