Denizli kent merkezine ilk kar düştü

DENİZLİ 21.12.2016 - 07:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli kent merkezine ilk kar düştü

denizli haber / denizli 20 haber / Denizli kent merkezine ilk kar düştü

Denizli'de hava sıcaklığı kent merkezinde eksi 1 dereceye düşerken,  kent merkezine sabahın ilk saatlerinde kar yağmaya başladı. Yüksek kesimlerde daha önce yağan kar bugün daha yoğun olacağı bekleniyor.   Hava sıcaklığının bugün -2 ile 6 derece arası değişeceği kaydedilirken kar yağışının ilerleyen saatlerde etkisini göstereceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde uyanan Denizlililer hafifte olsa yağan kar yağışını görünce heyecanlandı.   Denizli-Antalya karayolu üzeri Cankurtaran ile Şahin Tepesi Mevkii ile Honaz, Tavas, Çameli, Çivril, Çal ve Serinhisar ilçelerine yüksek kesimlerine sabah saatlerinde kar  yağmaya başladı.   Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle sürücüler dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.    
denizli haber / denizli 20 haber / Denizli kent merkezine ilk kar düştü

Denizli'de hava sıcaklığı kent merkezinde eksi 1 dereceye düşerken,  kent merkezine sabahın ilk saatlerinde kar yağmaya başladı. Yüksek kesimlerde daha önce yağan kar bugün daha yoğun olacağı bekleniyor.

 

Hava sıcaklığının bugün -2 ile 6 derece arası değişeceği kaydedilirken kar yağışının ilerleyen saatlerde etkisini göstereceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde uyanan Denizlililer hafifte olsa yağan kar yağışını görünce heyecanlandı.

 

Denizli-Antalya karayolu üzeri Cankurtaran ile Şahin Tepesi Mevkii ile Honaz, Tavas, Çameli, Çivril, Çal ve Serinhisar ilçelerine yüksek kesimlerine sabah saatlerinde kar  yağmaya başladı.

 

Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle sürücüler dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.