Denizli kiralık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

DENİZLİ 10.11.2018 - 13:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli kiralık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

Ege Bölgesi’nde yer alan Denizli, Türkiye’nin tarihi ve kültürel zenginlikleriyle dikkat çeken şehirleri arasında geliyor. Sanayi merkezi olarak öne çıkan Denizli’nin ekonomisinde tekstil, turizm ve tarım büyük bir paya sahip. Ege Bölgesi’nin yıldızı parlayan şehirlerinden Denizli, Ege, İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesi arasında önemli bir geçit konumunda yer alıyor.   İzmir, Antalya, Muğla, Aydın gibi şehirlere yakın olan şehirde toplam 19 ilçe yer alıyor. Denizli’de yeni projeler hızla artıyor. Pamukkale, bölgenin en kalabalık aynı zamanda turistik bir ilçesi olarak adından söz ettiriyor.   Denizli’de ulaşım olanaklarının fazla olması, ulaşım ve altyapı çalışmalarının artması bölgenin en önemli avantajlarından. Markalı konut, ulaşım ve altyapı projelerinin hızla geliştiği Denizli’de satılık daire ve kiralık daire fiyatları bölgede yaşayan ve yatırım yapmak isteyenlerin yakından takip ettiği konuların başında geliyor. Peki, Efeler ve zeybekler diyarı olarak bilinen Denizli’de kiralık daire ararken nelere dikkat edilmeli? Denizli kiralık daire fiyatları ne kadar? İşte Denizli kiralık daire fiyatları:   Denizli’de kiralık daire ararken dikkat edilmesi gerekenler:   •Denizli’de kiralık daire ararken öncelikle nasıl bir ev istediğinizi ve bütçenizi belirlemelisiniz. Yaşayacağınız ev nasıl olmalı? Giriş katında mı yoksa üst katta mı oturmak istiyorsunuz? Bu ve benzeri soruları netleştirerek kiralık daire aramalısınız.   •Fiyat araştırması yapmalı ve piyasa değeriyle kıyaslamalısınız.   •Tutmak istediğiniz kiralık dairenin işyerinize, kampüsünüze ve sosyal alanlara yakınlığına dikkat etmelisiniz.   •Kiralık daire ararken beğendiğiniz evleri yakından incelemelisiniz. Fotoğraflar sizi yanıltabilir. Kiralık daireyi yakından inceleyerek kararınızı vermelisiniz.   •Oturacağınız daireye karar verdiyseniz, evin tesisatının sağlam olup olmadığını ve daha birçok detayı ev sahibine sormalısınız.   •Dairenin aylık apartman giderlerini öğrenmelisiniz.   •Kira sözleşmesini hazırlarken; kira tutarı, yıllık kira artış oranı, depozito, masraflar, apartman aidatı, evi teslim alma-teslime etme şekilleri, ödeme zamanı ve evin teslim koşulları gibi detayların sözleşmede yer almasına dikkat etmelisiniz.   Denizli kiralık daire fiyatları 494 TL’den başlıyor! Öğrenci şehirlerinden Denizli’de Pamukkale Üniversitesi bulunuyor. Her yıl artan nüfus ve bölgeye üniversite eğitimi için gelen öğrenciler doğrudan kiralık daire talebini artırıyor. Üniversite öğrencileri son yıllarda yurtların yanı sıra konaklamak için kiralık daire tutmayı tercih ediyor. Bu durumda bölgedeki kiralık daire fiyatlarını gündeme getiriyor.Denizli’de hemen hemen her bütçeye uygun kiralık daire bulmak mümkün. Zingat.com Bölge Raporu 2018 Eylül ayı verilerine göre, Denizli kiralık ev fiyatı ortalama 100 metrekare için minimum 494 TL, maksimum 824 TLarasında değişiklik gösterirken, ortalama kira fiyatı 659 TL olarak belirtiliyor.    

Ege Bölgesi’nde yer alan Denizli, Türkiye’nin tarihi ve kültürel zenginlikleriyle dikkat çeken şehirleri arasında geliyor. Sanayi merkezi olarak öne çıkan Denizli’nin ekonomisinde tekstil, turizm ve tarım büyük bir paya sahip. Ege Bölgesi’nin yıldızı parlayan şehirlerinden Denizli, Ege, İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesi arasında önemli bir geçit konumunda yer alıyor.

 

İzmir, Antalya, Muğla, Aydın gibi şehirlere yakın olan şehirde toplam 19 ilçe yer alıyor. Denizli’de yeni projeler hızla artıyor. Pamukkale, bölgenin en kalabalık aynı zamanda turistik bir ilçesi olarak adından söz ettiriyor.

 

Denizli’de ulaşım olanaklarının fazla olması, ulaşım ve altyapı çalışmalarının artması bölgenin en önemli avantajlarından. Markalı konut, ulaşım ve altyapı projelerinin hızla geliştiği Denizli’de satılık daire ve kiralık daire fiyatları bölgede yaşayan ve yatırım yapmak isteyenlerin yakından takip ettiği konuların başında geliyor. Peki, Efeler ve zeybekler diyarı olarak bilinen Denizli’de kiralık daire ararken nelere dikkat edilmeli? Denizli kiralık daire fiyatları ne kadar? İşte Denizli kiralık daire fiyatları:

 

Denizli’de kiralık daire ararken dikkat edilmesi gerekenler:

 

•Denizli’de kiralık daire ararken öncelikle nasıl bir ev istediğinizi ve bütçenizi belirlemelisiniz. Yaşayacağınız ev nasıl olmalı? Giriş katında mı yoksa üst katta mı oturmak istiyorsunuz? Bu ve benzeri soruları netleştirerek kiralık daire aramalısınız.

 

•Fiyat araştırması yapmalı ve piyasa değeriyle kıyaslamalısınız.

 

•Tutmak istediğiniz kiralık dairenin işyerinize, kampüsünüze ve sosyal alanlara yakınlığına dikkat etmelisiniz.

 

•Kiralık daire ararken beğendiğiniz evleri yakından incelemelisiniz. Fotoğraflar sizi yanıltabilir. Kiralık daireyi yakından inceleyerek kararınızı vermelisiniz.

 

•Oturacağınız daireye karar verdiyseniz, evin tesisatının sağlam olup olmadığını ve daha birçok detayı ev sahibine sormalısınız.

 

•Dairenin aylık apartman giderlerini öğrenmelisiniz.

 

•Kira sözleşmesini hazırlarken; kira tutarı, yıllık kira artış oranı, depozito, masraflar, apartman aidatı, evi teslim alma-teslime etme şekilleri, ödeme zamanı ve evin teslim koşulları gibi detayların sözleşmede yer almasına dikkat etmelisiniz.

 

Denizli kiralık daire fiyatları 494 TL’den başlıyor!

Öğrenci şehirlerinden Denizli’de Pamukkale Üniversitesi bulunuyor. Her yıl artan nüfus ve bölgeye üniversite eğitimi için gelen öğrenciler doğrudan kiralık daire talebini artırıyor. Üniversite öğrencileri son yıllarda yurtların yanı sıra konaklamak için kiralık daire tutmayı tercih ediyor. Bu durumda bölgedeki kiralık daire fiyatlarını gündeme getiriyor.Denizli’de hemen hemen her bütçeye uygun kiralık daire bulmak mümkün. Zingat.com Bölge Raporu 2018 Eylül ayı verilerine göre, Denizli kiralık ev fiyatı ortalama 100 metrekare için minimum 494 TL, maksimum 824 TLarasında değişiklik gösterirken, ortalama kira fiyatı 659 TL olarak belirtiliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.