Denizli Kızılcabölükspor Adıyaman Maçına Hazır

SPOR 08.02.2019 - 17:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Kızılcabölükspor Adıyaman Maçına Hazır

Denizli Tavas İlçesi'nin takımlarından biri olan Kızılcabölükspor, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Adıyaman 1954 Spor maçı hazırlıklarını tamamladı.     Denizli Tavas ilçe takımlarından biri olan Kızılcabölükspor, TFF 3.Lig 2.Grup 21.hafta müsabakasında 10 Şubat pazar günü Adıyaman 1954 Spor’a konuk olacak. Adıyaman Atatürk Stadı’nda saat 13:00’de başlayacak mücadeleyi İstanbul bölgesi hakemlerinden Sercan Murat Gündüzler yönetecek.   Şirinköy Stadı’nda son antrenmanını gerçekleştiren Kızılcabölükspor tesislerde toplanarak kampa girdi. Yarın sabah kara yoluyla İzmir’e hareket edecek sarı kırmızılılar, İzmir’den hava yolu ile Şanlıurfa’ya gidecek. Şanlıurfa’dan tekrar kara yolu ile Adıyaman’a ulaşacak kafile konaklayacağı otele yerleşecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. Mekik’te Adıyaman 1954 Spor maçı öncesi cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlığı süren Göksal Özkara forma giyemeyecek.   Daha önce rakibi ile 1 kez karşılaşan Mekik, sahadan 5-0’lık skorla galip ayrılmıştı.  

Denizli Tavas İlçesi'nin takımlarından biri olan Kızılcabölükspor, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Adıyaman 1954 Spor maçı hazırlıklarını tamamladı.

 

 

Denizli Tavas ilçe takımlarından biri olan Kızılcabölükspor, TFF 3.Lig 2.Grup 21.hafta müsabakasında 10 Şubat pazar günü Adıyaman 1954 Spor’a konuk olacak. Adıyaman Atatürk Stadı’nda saat 13:00’de başlayacak mücadeleyi İstanbul bölgesi hakemlerinden Sercan Murat Gündüzler yönetecek.

 

Şirinköy Stadı’nda son antrenmanını gerçekleştiren Kızılcabölükspor tesislerde toplanarak kampa girdi. Yarın sabah kara yoluyla İzmir’e hareket edecek sarı kırmızılılar, İzmir’den hava yolu ile Şanlıurfa’ya gidecek. Şanlıurfa’dan tekrar kara yolu ile Adıyaman’a ulaşacak kafile konaklayacağı otele yerleşecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. Mekik’te Adıyaman 1954 Spor maçı öncesi cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlığı süren Göksal Özkara forma giyemeyecek.

 

Daha önce rakibi ile 1 kez karşılaşan Mekik, sahadan 5-0’lık skorla galip ayrılmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.