Denizli Koronaya bir can daha verdi

DENİZLİ 08.04.2020 - 11:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Koronaya bir can daha verdi

Denizli ‘de koronavirüs nedeniyle hastanede tedavi altında olan 65 yaşındaki A.D. isimli kişi hayatını kaybetti.   Edinilen bilgiye göre; Denizli merkezde ikamet eden Tavas ilçesi Nikfer Mahallesi nüfusuna kayıtlı A.D koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden A.D. koronavirüs tedbirleri kapsamında toprağa verildi.   Sağlık Bakanlığı’nın yaptığı açıklama ile Denizli’de 3 Nisan’da vaka sayısı 86 iken 7 Nisan'da yayınlanan haritada ise vaka sayısı 103 olarak açıklandı. Ölü sayısının ise A.D’nin hayatını kaybetmesi ile 7 olduğu belirtildi.

Denizli ‘de koronavirüs nedeniyle hastanede tedavi altında olan 65 yaşındaki A.D. isimli kişi hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre; Denizli merkezde ikamet eden Tavas ilçesi Nikfer Mahallesi nüfusuna kayıtlı A.D koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden A.D. koronavirüs tedbirleri kapsamında toprağa verildi.

 

Sağlık Bakanlığı’nın yaptığı açıklama ile Denizli’de 3 Nisan’da vaka sayısı 86 iken 7 Nisan'da yayınlanan haritada ise vaka sayısı 103 olarak açıklandı. Ölü sayısının ise A.D’nin hayatını kaybetmesi ile 7 olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.