Denizli 'Kudüs' için Cuma Namazı sonrası toplanacak!

DENİZLİ 08.12.2017 - 09:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli 'Kudüs' için Cuma Namazı sonrası toplanacak!

ABD Başkanı Trump'ın skandal kararının ardından bugün Cuma Namazı sonrası Delikli Çınar Yeni Cami önünde STK’lar ve AK Parti basın açıklaması yaparak ABD ve İsrail’i protesto edecek.   AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Cuma namazı çıkışında, Delikli Çınar Yeni Camii önünde "Kudüs Davamız" konu başlıklı basın açıklaması yapacak. Cuma namazı sonrası Denizli’den birçok STK ve vatandaşlar katılacak.   Tüm Türkiye’de olduğu gibi ABD Başkanı Trump'ın skandal kararının ardından Denizli’de birçok STK ve kuruluşlar protesto gösterisinde bulunmuştu. Açıklanan kararın ardından Kudüs için ilk Cuma Namazı sonrası yoğun katılımın olacağı protesto gösterisi ve basın açıklaması düzenlenecek. AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, “Cuma Namazı sonrası Delikli Çınar Yeni Cami’deki basın açıklamamıza tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.   KUDÜS MÜSLÜMANLARIN KIRMIZIÇİZGİSİDİR Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin, Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağı iddiasını sert ifadelerle eleştirerek, "Sayın Trump, Kudüs Müslümanların kırmızıçizgisidir. Filistin halkının yaraları kanamaya devam ederken, her gün hak ihlalleri sürerken İsrail’e destek mahiyetinde böyle bir kararın alınması sadece uluslararası hukukun değil, aynı zamanda insanlık vicdanına vurulmuş ağır bir darbedir. Bu konunun sonuna kadar takipçisiyiz. Eğer böyle bir adım atılacak olursa 5-10 gün içerisinde İslam İşbirliği Teşkilatı Liderler Zirvesini İstanbul’da toplayacağız. Sadece bununla da kalmayacağız. Bu liderler zirvesiyle birlikte, tüm İslam dünyasını o zirvede hareketlendireceğiz. Amerika bütün işleri bitirdi de şimdi de bu mu kaldı?" şeklinde konuşmuştu.

ABD Başkanı Trump'ın skandal kararının ardından bugün Cuma Namazı sonrası Delikli Çınar Yeni Cami önünde STK’lar ve AK Parti basın açıklaması yaparak ABD ve İsrail’i protesto edecek.

 

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Cuma namazı çıkışında, Delikli Çınar Yeni Camii önünde "Kudüs Davamız" konu başlıklı basın açıklaması yapacak. Cuma namazı sonrası Denizli’den birçok STK ve vatandaşlar katılacak.

 

Tüm Türkiye’de olduğu gibi ABD Başkanı Trump'ın skandal kararının ardından Denizli’de birçok STK ve kuruluşlar protesto gösterisinde bulunmuştu. Açıklanan kararın ardından Kudüs için ilk Cuma Namazı sonrası yoğun katılımın olacağı protesto gösterisi ve basın açıklaması düzenlenecek. AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, “Cuma Namazı sonrası Delikli Çınar Yeni Cami’deki basın açıklamamıza tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

 

KUDÜS MÜSLÜMANLARIN KIRMIZIÇİZGİSİDİR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin, Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağı iddiasını sert ifadelerle eleştirerek, "Sayın Trump, Kudüs Müslümanların kırmızıçizgisidir. Filistin halkının yaraları kanamaya devam ederken, her gün hak ihlalleri sürerken İsrail’e destek mahiyetinde böyle bir kararın alınması sadece uluslararası hukukun değil, aynı zamanda insanlık vicdanına vurulmuş ağır bir darbedir. Bu konunun sonuna kadar takipçisiyiz. Eğer böyle bir adım atılacak olursa 5-10 gün içerisinde İslam İşbirliği Teşkilatı Liderler Zirvesini İstanbul’da toplayacağız. Sadece bununla da kalmayacağız. Bu liderler zirvesiyle birlikte, tüm İslam dünyasını o zirvede hareketlendireceğiz. Amerika bütün işleri bitirdi de şimdi de bu mu kaldı?" şeklinde konuşmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.