Denizli'li Beşiktaş'lılıar 25 Yıldır Beraber

SPOR 28.04.2017 - 18:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'li Beşiktaş'lılıar 25 Yıldır Beraber

Türk futbolunun lokomotif kulüplerinden olan Beşiktaş’ın Denizli’deki sevdalılarının 25 yıl önce kurduğu Denizli Beşiktaşlılar Derneği’nin üyeleri düzenlenen tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

Türk futbolunun lokomotif kulüplerinden olan Beşiktaş’ın Denizli’deki sevdalılarının 25 yıl önce kurduğu Denizli Beşiktaşlılar Derneği’nin üyeleri düzenlenen tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.    Derneğin genel sekreteri Ozan Orpak, düzenlenen gecede yaptığı konuşmada “Biz büyük ailenin fertleri olarak her zaman Beşiktaşlı olmakla gurur duyuyoruz” dedi.   Süper Toto Süper Lig’de bitime 6 hafta kalan en yakın rakibine 7 puan fark atan Beşiktaş’a gönül veren Denizlililer’in 25 yıl önce kurduğu Denizli Beşiktaşlılar Derneği’nin yeni yönetimi ilk etkinliğini düzenledi.   Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede başkanlığa Abdurrahman Tüfekçioğlu getirilirken, ikinci başkanlığa Mete Demirci ve Bircan Öngör, Genel Sekreter Hasan Ozan Orpak ve genel sekreter yardımcısı olarak da Gürkan Gül seçildi. Saymanlık görevi Hasan Aslan’ın olurken, Erhan Demirci Sayman Yardımcısı oldu. Dernek yönetiminde ise Mahmut Çatlık, Bora Sever, Özgür Çelik, Selim Arkan, Rasim Yağcı ve Ahmet İşcan yer aldı.     Dernek yönetimi ilk olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin arkasında yer alan dernek lokalini hizmete sunarken, bu tesisin açılışının Mayıs ayı içinde Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman’ın katılımı ile yapılacağı öğrenildi.   TANIŞMA YEMEĞİ DÜZENLENDİ   İl genelinde yaklaşık 250 üyesi bulunan siyah-beyazlı Kartal’ın sevdalıları  “Efendi Beşiktaşlılar Bir Araya Geliyor” adıyla düzenlenen tanışma ve kaynaşma yemeğine buluştu. Baro Lokali’nde gerçekleşen yemekte Beşiktaş marşları çalındı. Gecede bir konuşma yapan Denizli Beşiktaşlılar Derneği Genel Sekreteri Hasan Ozan Orpak, Beşiktaşlıları taraftar olarak görmediklerini ifade ederek, “Türkiye genelinde milyonlarca Beşiktaşlılar olarak kocaman bir ailenin fertler gibiyiz. Bu gece bu dev ailenin Denizli’deki fertleriyle bir arada olmak istedik.     Yolumuz çetin ve sonunda şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum. Beşiktaş Türkiye’deki başarılarını Avrupa’ya taşıyarak Türkiye’yi de gururlandıracaktır. Biz buna inanıyoruz” dedi. Konuşmanın ardından sahne alan Ozan Ozanca, Beşiktaşlıları şarkılarıyla unutulmazbir akşam yaşattı. Gecenin sonunda yapılan çekilişle çeşitli hediyeler sahiplerini buldu. Beşiktaşlılar, sezon sonunda takımlarının şampiyonluğa ulaşmanın ardından “Şampiyonluk Balosu”nda buluşma sözü de verdi.  
Türk futbolunun lokomotif kulüplerinden olan Beşiktaş’ın Denizli’deki sevdalılarının 25 yıl önce kurduğu Denizli Beşiktaşlılar Derneği’nin üyeleri düzenlenen tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

Türk futbolunun lokomotif kulüplerinden olan Beşiktaş’ın Denizli’deki sevdalılarının 25 yıl önce kurduğu Denizli Beşiktaşlılar Derneği’nin üyeleri düzenlenen tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

 

 Derneğin genel sekreteri Ozan Orpak, düzenlenen gecede yaptığı konuşmada “Biz büyük ailenin fertleri olarak her zaman Beşiktaşlı olmakla gurur duyuyoruz” dedi.

 

Süper Toto Süper Lig’de bitime 6 hafta kalan en yakın rakibine 7 puan fark atan Beşiktaş’a gönül veren Denizlililer’in 25 yıl önce kurduğu Denizli Beşiktaşlılar Derneği’nin yeni yönetimi ilk etkinliğini düzenledi.

 

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede başkanlığa Abdurrahman Tüfekçioğlu getirilirken, ikinci başkanlığa Mete Demirci ve Bircan Öngör, Genel Sekreter Hasan Ozan Orpak ve genel sekreter yardımcısı olarak da Gürkan Gül seçildi. Saymanlık görevi Hasan Aslan’ın olurken, Erhan Demirci Sayman Yardımcısı oldu. Dernek yönetiminde ise Mahmut Çatlık, Bora Sever, Özgür Çelik, Selim Arkan, Rasim Yağcı ve Ahmet İşcan yer aldı.

 

 

Dernek yönetimi ilk olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin arkasında yer alan dernek lokalini hizmete sunarken, bu tesisin açılışının Mayıs ayı içinde Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman’ın katılımı ile yapılacağı öğrenildi.

 

TANIŞMA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

 

İl genelinde yaklaşık 250 üyesi bulunan siyah-beyazlı Kartal’ın sevdalıları  “Efendi Beşiktaşlılar Bir Araya Geliyor” adıyla düzenlenen tanışma ve kaynaşma yemeğine buluştu. Baro Lokali’nde gerçekleşen yemekte Beşiktaş marşları çalındı. Gecede bir konuşma yapan Denizli Beşiktaşlılar Derneği Genel Sekreteri Hasan Ozan Orpak, Beşiktaşlıları taraftar olarak görmediklerini ifade ederek, “Türkiye genelinde milyonlarca Beşiktaşlılar olarak kocaman bir ailenin fertler gibiyiz. Bu gece bu dev ailenin Denizli’deki fertleriyle bir arada olmak istedik.

 

 

Yolumuz çetin ve sonunda şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum. Beşiktaş Türkiye’deki başarılarını Avrupa’ya taşıyarak Türkiye’yi de gururlandıracaktır. Biz buna inanıyoruz” dedi. Konuşmanın ardından sahne alan Ozan Ozanca, Beşiktaşlıları şarkılarıyla unutulmazbir akşam yaşattı. Gecenin sonunda yapılan çekilişle çeşitli hediyeler sahiplerini buldu. Beşiktaşlılar, sezon sonunda takımlarının şampiyonluğa ulaşmanın ardından “Şampiyonluk Balosu”nda buluşma sözü de verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.