Denizli'li Genç Gönüllüler Sertifikalarını Aldı

SPOR 02.05.2017 - 12:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'li Genç Gönüllüler Sertifikalarını Aldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediğini spor organizasyonlarında görev alan gönüllü gençler, sertifikalarını İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun elinden aldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediğini spor organizasyonlarında görev alan gönüllü gençler, sertifikalarını İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun elinden aldı.    Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği spor faaliyetlerinde görev alan Spor Gönüllüsü ve Genç Gönüllüler Platformu üyesi gençler, 27 Nisan Perşembe günü yapılan programda İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun elinden sertifikalarını aldı.   İBANOĞLU. “GENÇLERİ GÖNÜLLÜ OLMAYA DAVET EDİYORUM” Gençlere, gönüllülük hareketine verdikleri destek için teşekkür eden İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, gönüllülüğün sosyal yardımlaşma ve dayanışma olduğunu belirterek; “Gönüllülük, hiçbir menfaat gözetmeksizin insanlara birlik ve beraberlik duygusu içinde yardım etmektir.” dedi. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gençlik, eğitim, spor, kültür, gezi ve birçok alanda proje ve organizasyonlarının olduğunu hatırlatan İbanoğlu, gençleri bu faaliyetlerde görev almaya davet etti.   GENÇ GÖNÜLLÜLER PLATFORMUNA İLGİ BÜYÜYOR Gençlik ve Gönüllülüğün bir arada olduğu “Sen de gönül ver” sloganıyla yola çıkan Genç Gönüllüler Platormu, gönüllü arayanlar ve gönüllü olmak isteyenlerin buluşma noktası oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlerin gönüllü olarak hizmet etmeleri için pek çok gönüllülük fırsatı sunuyor. Gençler bilgilerini emeğini ve zamanını paylaşma fırsatı buluyor. 14 yaş ve üzeri herkes http://gencgonulluler.gov.tr adresine girip ulusal ve uluslararası bir organizasyonda gönüllü olabiliyor. 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediğini spor organizasyonlarında görev alan gönüllü gençler, sertifikalarını İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun elinden aldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediğini spor organizasyonlarında görev alan gönüllü gençler, sertifikalarını İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun elinden aldı. 

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği spor faaliyetlerinde görev alan Spor Gönüllüsü ve Genç Gönüllüler Platformu üyesi gençler, 27 Nisan Perşembe günü yapılan programda İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun elinden sertifikalarını aldı.

 

İBANOĞLU. “GENÇLERİ GÖNÜLLÜ OLMAYA DAVET EDİYORUM”

Gençlere, gönüllülük hareketine verdikleri destek için teşekkür eden İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, gönüllülüğün sosyal yardımlaşma ve dayanışma olduğunu belirterek; “Gönüllülük, hiçbir menfaat gözetmeksizin insanlara birlik ve beraberlik duygusu içinde yardım etmektir.” dedi. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gençlik, eğitim, spor, kültür, gezi ve birçok alanda proje ve organizasyonlarının olduğunu hatırlatan İbanoğlu, gençleri bu faaliyetlerde görev almaya davet etti.

 

GENÇ GÖNÜLLÜLER PLATFORMUNA İLGİ BÜYÜYOR

Gençlik ve Gönüllülüğün bir arada olduğu “Sen de gönül ver” sloganıyla yola çıkan Genç Gönüllüler Platormu, gönüllü arayanlar ve gönüllü olmak isteyenlerin buluşma noktası oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlerin gönüllü olarak hizmet etmeleri için pek çok gönüllülük fırsatı sunuyor. Gençler bilgilerini emeğini ve zamanını paylaşma fırsatı buluyor.

14 yaş ve üzeri herkes http://gencgonulluler.gov.tr adresine girip ulusal ve uluslararası bir organizasyonda gönüllü olabiliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.