Denizli'li genç halterci dünya şampiyonasında

SPOR 30.03.2017 - 10:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'li genç halterci dünya şampiyonasında

Halterde Denizli’nin Türk Sporuna armağan ettiği genç sporcu Mehmet Avcıl, Tayland’ta yapılacak Dünya Halter Şampiyonasında podyuma çıkacak.

Türk Halterinin gelecek vaat eden isimlerinden 17 yaşındaki Denizlili sporcu Mehmet Avcıl, milli takım ile Dünya Şampiyonasına katılacak. 03-10 Nisan tarihlerinde Tayland’ın Bangkok şehrinde gerçekleşecek organizasyon için milliler kampta hazırlıklarını sürdürüyor.     2,5 YILDA OLİMPİYAT KADROSUNA YÜKSELDİ  2,5 yıl önce Beden Eğitimi Öğretmeni Ferhat Coşkun tarafından keşfedilen Mehmet Avcıl, halterde başarı basamaklarını hızlı bir şekilde tırmandı. 2000 doğumlu genç sporcu, 85 kiloda çıktığı podyumda yükselen form grafiğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Geçtiğimiz aylarda Türkiye Şampiyonu olan sporcu, milli kurmayların tespiti ile 2020 Tokyo Olimpiyat hazırlıkları aday kadrosuna seçildi.     ANTRENÖR COŞKUN AVRUPA ŞAMPİYONASINDA Denizlili sporcuların kısa zamanda ciddi başarılara imza atmalarında pay sahibi isim Antrenör Ferhat Coşkun, milli takım antrenörü olarak 01-09 Nisan tarihlerinde Hırvatistan’da gerçekleşecek Büyük Bayanlar Avrupa Şampiyonasında görev alacak.     İBANOĞLU HALTERCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ Denizli’nin Türk Sporuna her branşta önemli yıldız adayları yetiştirdiğini söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, halter branşnda Dünya Şampiyonasına çıkacak Mehmet Avcıl ve Avrupa Şampiyonasında Milli Takım Antrenörü olarak görev yapacak Ferhat Coşkun’a başarılar diledi.
Halterde Denizli’nin Türk Sporuna armağan ettiği genç sporcu Mehmet Avcıl, Tayland’ta yapılacak Dünya Halter Şampiyonasında podyuma çıkacak.

Türk Halterinin gelecek vaat eden isimlerinden 17 yaşındaki Denizlili sporcu Mehmet Avcıl, milli takım ile Dünya Şampiyonasına katılacak. 03-10 Nisan tarihlerinde Tayland’ın Bangkok şehrinde gerçekleşecek organizasyon için milliler kampta hazırlıklarını sürdürüyor.

 

 

2,5 YILDA OLİMPİYAT KADROSUNA YÜKSELDİ 

2,5 yıl önce Beden Eğitimi Öğretmeni Ferhat Coşkun tarafından keşfedilen Mehmet Avcıl, halterde başarı basamaklarını hızlı bir şekilde tırmandı. 2000 doğumlu genç sporcu, 85 kiloda çıktığı podyumda yükselen form grafiğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Geçtiğimiz aylarda Türkiye Şampiyonu olan sporcu, milli kurmayların tespiti ile 2020 Tokyo Olimpiyat hazırlıkları aday kadrosuna seçildi.

 

 

ANTRENÖR COŞKUN AVRUPA ŞAMPİYONASINDA

Denizlili sporcuların kısa zamanda ciddi başarılara imza atmalarında pay sahibi isim Antrenör Ferhat Coşkun, milli takım antrenörü olarak 01-09 Nisan tarihlerinde Hırvatistan’da gerçekleşecek Büyük Bayanlar Avrupa Şampiyonasında görev alacak.

 

 

İBANOĞLU HALTERCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Denizli’nin Türk Sporuna her branşta önemli yıldız adayları yetiştirdiğini söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, halter branşnda Dünya Şampiyonasına çıkacak Mehmet Avcıl ve Avrupa Şampiyonasında Milli Takım Antrenörü olarak görev yapacak Ferhat Coşkun’a başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.