Denizli'liler Dikkat Yarın Bu Yollar Kapalı Olacak

ASAYİŞ 14.12.2018 - 18:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'liler Dikkat Yarın Bu Yollar Kapalı Olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumartesi günü Denizli’de düzenlenecek programından dolayı  15 Temmuz Delikliçınar Meydanı trafiğe kapatılacaktır. Araç Sürücülerinin Delikliçınar yoluna bağlanan yollar haricinde alternatif yolları kullanmaları istenmektedir. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’ndan yapacağı konuşma ve toplu açılış için Büyükşehir Belediyesi’nin önünden itibaren  Liseye çıkılan yola protokol platformu kuruldu. Bayraklarla süslenen ve güvenlik önlemleri çerçevesinde bariyerlerle çevrilen 15 Temmuz Delikliçınar meydanı 15 Temmuz Cumartesi sabahından itibaren trafiğe kapatılacaktır. Cumartesi günü Lise Caddesi , İstiklal Caddesi ile Atatürk Caddesi araç trafiğine belli ara sokaklar hariç kapanacaktır. Bu yollardan Delikliçınar yönüne araç geçmeyecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’ye girişi sırasında ise EGS Kongre Merkezi’nden itibaren trafik akışı belli bir kısmı çalışacaktır. Yetkililer cumartesi günü sürücülerin görevlilerin yönlendirmeleri konusunda dikkatli olmaları istendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumartesi günü Denizli’de düzenlenecek programından dolayı  15 Temmuz Delikliçınar Meydanı trafiğe kapatılacaktır.

Araç Sürücülerinin Delikliçınar yoluna bağlanan yollar haricinde alternatif yolları kullanmaları istenmektedir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’ndan yapacağı konuşma ve toplu açılış için Büyükşehir Belediyesi’nin önünden itibaren  Liseye çıkılan yola protokol platformu kuruldu. Bayraklarla süslenen ve güvenlik önlemleri çerçevesinde bariyerlerle çevrilen 15 Temmuz Delikliçınar meydanı 15 Temmuz Cumartesi sabahından itibaren trafiğe kapatılacaktır.

Cumartesi günü Lise Caddesi , İstiklal Caddesi ile Atatürk Caddesi araç trafiğine belli ara sokaklar hariç kapanacaktır. Bu yollardan Delikliçınar yönüne araç geçmeyecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’ye girişi sırasında ise EGS Kongre Merkezi’nden itibaren trafik akışı belli bir kısmı çalışacaktır. Yetkililer cumartesi günü sürücülerin görevlilerin yönlendirmeleri konusunda dikkatli olmaları istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.