Denizli Lokantacılar Esnaf Odası: “Elimizi taşın altına koymaya hazırız”

DENİZLİ 22.01.2021 - 17:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli Lokantacılar Esnaf Odası: “Elimizi taşın altına koymaya hazırız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Restoran, kafe ve lokantalar yeniden açılacak mı?" sorusuna "Kabine Toplantısı'nda gündeme alacağız. Risk almak istemiyoruz, verilere bakılır gerekirse esneme yapılır" yanıtını verdi.   Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklamanın ardından, Denizli Lokantacılar Esnaf Odası yaptığı yazılı açıklamada, ‘Girmiş olduğumuz bu maddi manevi zorlu  süreçten bir an önce çıkmak için elimizi taşın altına koymaya hazırız” ifaderin eyer verildi.   Yapılana açıklamada; Denizli Lokantacılar Esnaf Odası olarak, başlattığımız “OCAĞIMIZ SÖNMESİN” çağrısı adı altında, sosyal medyadaki çağrımızda bize destek olan ve olmaya devam eden başta üyelerimize ve çalışanlarımıza  sonsuz teşekkür ederiz. Yapmış olduğumuz bu çağrımız büyük yankı uyandırmıştır.   Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın  bu gün yaptığı kabine toplantısı öncesi  Restoranların ve  kafelerin  açılması konusunu  yeniden ele alınıp  esnemeler yapılabileceğini, fakat bu konuda endişelerin ve risklerin olduğunu  ifade etmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın endişelerine mahal vermeden  bu süreci  oda üyelerimiz olarak, işletmeye girişte HES KODU sorgulaması,  maske-mesafe ve hijyen  kuralarına daha fazla  özen göstererek,  girmiş olduğumuz bu maddi manevi zorlu  süreçten bir an önce çıkmak için elimizi taşın altına koymaya hazırız.  Oda olarak esnaflarımızı bilgilendirip gereken denetlemelerimizi  yapacağız" ifadelerine yer verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Restoran, kafe ve lokantalar yeniden açılacak mı?" sorusuna "Kabine Toplantısı'nda gündeme alacağız. Risk almak istemiyoruz, verilere bakılır gerekirse esneme yapılır" yanıtını verdi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklamanın ardından, Denizli Lokantacılar Esnaf Odası yaptığı yazılı açıklamada, ‘Girmiş olduğumuz bu maddi manevi zorlu  süreçten bir an önce çıkmak için elimizi taşın altına koymaya hazırız” ifaderin eyer verildi.

 

Yapılana açıklamada; Denizli Lokantacılar Esnaf Odası olarak, başlattığımız “OCAĞIMIZ SÖNMESİN” çağrısı adı altında, sosyal medyadaki çağrımızda bize destek olan ve olmaya devam eden başta üyelerimize ve çalışanlarımıza  sonsuz teşekkür ederiz. Yapmış olduğumuz bu çağrımız büyük yankı uyandırmıştır.

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın  bu gün yaptığı kabine toplantısı öncesi  Restoranların ve  kafelerin  açılması konusunu  yeniden ele alınıp  esnemeler yapılabileceğini, fakat bu konuda endişelerin ve risklerin olduğunu  ifade etmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın endişelerine mahal vermeden  bu süreci  oda üyelerimiz olarak, işletmeye girişte HES KODU sorgulaması,  maske-mesafe ve hijyen  kuralarına daha fazla  özen göstererek,  girmiş olduğumuz bu maddi manevi zorlu  süreçten bir an önce çıkmak için elimizi taşın altına koymaya hazırız.  Oda olarak esnaflarımızı bilgilendirip gereken denetlemelerimizi  yapacağız" ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.