Denizli merkezde yağmur ilçelerde kar yağışı!

DENİZLİ 27.02.2018 - 09:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli merkezde yağmur ilçelerde kar yağışı!

Denizli’de dün akşam kent merkezinde etkili olan sağanak yağış, bazı ilçelerde ve yüksek kesimlerde kar yağışına dönüştü. Bazı ilçeler yağan kar nedeniyle beyaza büründü. Kent merkezinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış, ilçelerde ve yüksek kesimlerde kar şeklinde yağışa dönüştü. Başta Çameli olmak üzere, Çardak, Bozkurt, Cankurtaran ve Bağbaşı Yaylası’nda kar yağışı etkili oldu. Çameli’de Kınıkyeri Mahallesi’nde etkili olan kar yağışı bölgeyi beyaza bürürken yer yer kar şeklinde yağışları meydana geldi.     Yağan Kar yağışı nedeniyle sürücüler zaman zaman zor anlar yaşasa da kar yağışını gören bazı vatandaşlar karın altında anı ölümsüzleştirmek adına fotoğraf çekti.      

Denizli’de dün akşam kent merkezinde etkili olan sağanak yağış, bazı ilçelerde ve yüksek kesimlerde kar yağışına dönüştü. Bazı ilçeler yağan kar nedeniyle beyaza büründü.

Kent merkezinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış, ilçelerde ve yüksek kesimlerde kar şeklinde yağışa dönüştü. Başta Çameli olmak üzere, Çardak, Bozkurt, Cankurtaran ve Bağbaşı Yaylası’nda kar yağışı etkili oldu. Çameli’de Kınıkyeri Mahallesi’nde etkili olan kar yağışı bölgeyi beyaza bürürken yer yer kar şeklinde yağışları meydana geldi.

 

 

Yağan Kar yağışı nedeniyle sürücüler zaman zaman zor anlar yaşasa da kar yağışını gören bazı vatandaşlar karın altında anı ölümsüzleştirmek adına fotoğraf çekti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.