Denizli Merkezefendi Adayı Doğan'dan Yeni Balık Pazarı

SİYASET 11.03.2019 - 22:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Merkezefendi Adayı Doğan'dan Yeni Balık Pazarı

Denizli Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, balık pazarı ziyaretinde içinde restoranların barındıran yeni balık pazarının en kısa sürede yapılacağını müjdeledi.     Denizli CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Cumhuriyet Caddesi’ndeki Balık Hali’ni gezerek vatandaşa yeni pazarı müjdeleyen Doğan, EGS Kongre Salonu’nda sahneye çıkan ünlü sanatçı Karsu’nun konserinde sanatı ve sanatçıyı destekleyen bir belediye başkanı olacağına söz verdi. Gültepe Mahallesi’nde vatandaşların sorunlarını dinleyen Doğan, “Rant ve israf belediyeciliği yerini üretim belediyeciliğine bırakacak. Herkesin yüzü gülecek” dedi.   BALIK PAZARINDA BAŞKAN GİBİ KARŞILANDI Doğan,  balık pazarını ziyaret edip, vatandaşın taleplerini dinledi, projelerini anlattı. Doğan, trafik çilesine neden olan ve hem alışveriş için gelen vatandaşların, hem de esnafın şikayet ettiği mevcut balık pazarının yerine içinde balık restaurantları bulunan, çocuk oyun parkı ve otoparkı ile gelenlerin rahat bir şekilde alışveriş yapacağı bir tesis için söz verdi.     SANAT ŞEHRİ MERKEZEFENDİ Şeniz Doğan, daha sonra Denizli EGS Kongre Merkezi’nde sahne alan ünlü sanatçı Karsu’yu dinledi. Türk müziğini ve ezgilerini farklı yorumu ile dünyaya tanıtan Karsu’ya sahnede çiçek takdim eden Doğan, “Merkezefendi Belediyesi bizim dönemimizde sanat ve sanatçı dostu bir ilçe olacak. Festivaller, sanat sokağı ve sanata vereceğimiz destek ile ilçemiz sanat şehri olarak anılacak” dedi. Salonda bulunanların alkışlarla desteklediği Doğan, Merkezefendi’nin sanatın her dalına ev sahipliği yapacağını belirtti.   İSRAF YERİNİ ÜRETİME BIRAKACAK Doğan,  Gültepe Mahallesi’nde pazar yerini ve esnafı ziyaret etti. Ziyaret esnasında Gültepe esnafı, Doğan’dan değişim isteyerek, “Mahallemize hiç yatırım yapılmadı. Başkanı sadece billboardlarda görüyoruz. Sizden hizmet istiyoruz, çocuklarımızın okumasına destek vermenizi istiyoruz” dedi. Doğan, kendisine destek olan esnafa teşekkür ederek, “İsraf belediyeciliği bizim dönemimizde yerini üreten sosyal belediyeciliğe bırakacak. Ayrımcılık son bulacak, her mahalle gereken hizmeti alacak. Bunun dışında 5 bin öğrenciye burs sağlayacağız. Vereceğimiz bursu yandaşa değil, ihtiyacı olana vereceğiz. Ayrıca bu bölgeye sizlerin faydalanması için, düğün salonu ve taziye evi yapacağız. Gültepe’de belediye hizmetleri konusunda tek bir eksik kalmayacak” dedi.  

Denizli Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, balık pazarı ziyaretinde içinde restoranların barındıran yeni balık pazarının en kısa sürede yapılacağını müjdeledi.

 

 

Denizli CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Cumhuriyet Caddesi’ndeki Balık Hali’ni gezerek vatandaşa yeni pazarı müjdeleyen Doğan, EGS Kongre Salonu’nda sahneye çıkan ünlü sanatçı Karsu’nun konserinde sanatı ve sanatçıyı destekleyen bir belediye başkanı olacağına söz verdi. Gültepe Mahallesi’nde vatandaşların sorunlarını dinleyen Doğan, “Rant ve israf belediyeciliği yerini üretim belediyeciliğine bırakacak. Herkesin yüzü gülecek” dedi.

 

BALIK PAZARINDA BAŞKAN GİBİ KARŞILANDI

Doğan,  balık pazarını ziyaret edip, vatandaşın taleplerini dinledi, projelerini anlattı. Doğan, trafik çilesine neden olan ve hem alışveriş için gelen vatandaşların, hem de esnafın şikayet ettiği mevcut balık pazarının yerine içinde balık restaurantları bulunan, çocuk oyun parkı ve otoparkı ile gelenlerin rahat bir şekilde alışveriş yapacağı bir tesis için söz verdi.

 

 

SANAT ŞEHRİ MERKEZEFENDİ

Şeniz Doğan, daha sonra Denizli EGS Kongre Merkezi’nde sahne alan ünlü sanatçı Karsu’yu dinledi. Türk müziğini ve ezgilerini farklı yorumu ile dünyaya tanıtan Karsu’ya sahnede çiçek takdim eden Doğan, “Merkezefendi Belediyesi bizim dönemimizde sanat ve sanatçı dostu bir ilçe olacak. Festivaller, sanat sokağı ve sanata vereceğimiz destek ile ilçemiz sanat şehri olarak anılacak” dedi.

Salonda bulunanların alkışlarla desteklediği Doğan, Merkezefendi’nin sanatın her dalına ev sahipliği yapacağını belirtti.

 

İSRAF YERİNİ ÜRETİME BIRAKACAK

Doğan,  Gültepe Mahallesi’nde pazar yerini ve esnafı ziyaret etti. Ziyaret esnasında Gültepe esnafı, Doğan’dan değişim isteyerek, “Mahallemize hiç yatırım yapılmadı. Başkanı sadece billboardlarda görüyoruz. Sizden hizmet istiyoruz, çocuklarımızın okumasına destek vermenizi istiyoruz” dedi.

Doğan, kendisine destek olan esnafa teşekkür ederek, “İsraf belediyeciliği bizim dönemimizde yerini üreten sosyal belediyeciliğe bırakacak. Ayrımcılık son bulacak, her mahalle gereken hizmeti alacak. Bunun dışında 5 bin öğrenciye burs sağlayacağız. Vereceğimiz bursu yandaşa değil, ihtiyacı olana vereceğiz. Ayrıca bu bölgeye sizlerin faydalanması için, düğün salonu ve taziye evi yapacağız. Gültepe’de belediye hizmetleri konusunda tek bir eksik kalmayacak” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.