Denizli Merkezefendi Adayı Doğan Hizmet görmeyen mahallelere söz verdi

SİYASET 22.03.2019 - 23:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Merkezefendi Adayı Doğan Hizmet görmeyen mahallelere söz verdi

Denizli Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, seçilir seçilmez, Merkezefendi Belediyesi’nin 5 yıllık bütçesinden nüfus oranına göre hak ettiği yatırımları alamayan tüm mahallelere, geriye dönük haklarını karşılayacak yatırımlar yapma sözü verdi. Doğan, söz konusu mahallelere hem o yatırımları yapıp hem yeni bütçeden hak ettikleri desteği vereceğini de müjdeledi.       Denizli Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, seçime sayılı günler kala Merkezefendi’nin bir ucundan diğer ucuna giderek vatandaşlar ile buluşmaya devam ediyor. Altındere ve Yeşilyayla mahallelerinin sakinleri ile bir araya gelen Doğan, seçmenlerin yine yoğun ilgisi ile karşılandı. Mahalle sakinleri gelmeyen hizmetlerden dert yanarken, “5 yıldır mahallelerimize hiçbir hizmet gelmedi. Bizler seçim öncesi verilen vaatleri ve tutulmayan sözleri biliyoruz. Sizinle birlikte mahallelerimizin güzelleşeceğine, dertlerimize derman olacağınıza iinancımız tam. 31 Mart günü desteğimiz sizinle olacak” dedi.   Doğan, mahalle sakinlerine müjdeyi, “1 Nisan sabahından itibaren hizmet gelmeyen iki mahallelerimizde çalışmalarımız başlayacak. Sizlere söz veriyorum; Altındere ve Yeşilyayla mahallelerimize önce 5 yıldır hakkınız olduğu halde yapılmayan yatırımlarınızı gerçekleştirip sonra yeni bütçelerden hak ettiğiniz yatırımları da hizmet olarak size sunacağız” sözleri ile verdi.     BAKIRLI VE ZAFER ESNAFINDAN TAM DESTEK! CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Altındere ve Yeşilyayla mahalle sakinleriyle buluşmasının ardından hız kesmeden Bakırlı ve Zafer mahallelerindeki esnaf ile bir araya geldi. Ekonomik sıkıntıdan ötürü Doğan’a dert yanan esnaf elemanlarını bile çıkarmak zorunda kaldıklarını belirtti. Esnaf, “Ekonomik sorunlarımız nedeni ile siftah yapamadığımız günler oluyor. Elemanlarımızı işten çıkarmak zorunda kalıyoruz. Böyle devam ederse kısa süre içerisinde kepenkleri tamamen indireceğiz” dedi. Doğan, projeleri ile esnafa destek olacağının sözünü verdi, “Sorunlarınızın farkındayız. Sizlere projelerimiz ile destek vereceğiz. Esnafımızı canlandırarak, istihdamın artmasını sağlayacağız” dedii.     EV ZİYARETLERİ VE KAHVE TOPLANTILARI Altındere ve Yeşilyayla’da kahve toplantılarının yanıı sıra ev ziyaretleri de yapan Doğan, özellikle hemcinslerinden tam not aldı.. Sıcak ve samimi ortamda geçen ev ziyaretleriyle kadınlara yönelik projelerini anlatan Doğan’a olan ilgi gün geçtikçe artıyor.   KENDİ ELLERİ İLE PİLAV DAĞITTI İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından Bayramyeri Meydanı’ndan pilav hayrı yapıldı. Etkinliğe katılan Doğan, burada İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ile birlikte vatandaşa pilav dağıttı.      

Denizli Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, seçilir seçilmez, Merkezefendi Belediyesi’nin 5 yıllık bütçesinden nüfus oranına göre hak ettiği yatırımları alamayan tüm mahallelere, geriye dönük haklarını karşılayacak yatırımlar yapma sözü verdi. Doğan, söz konusu mahallelere hem o yatırımları yapıp hem yeni bütçeden hak ettikleri desteği vereceğini de müjdeledi.

 

 

 

Denizli Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, seçime sayılı günler kala Merkezefendi’nin bir ucundan diğer ucuna giderek vatandaşlar ile buluşmaya devam ediyor. Altındere ve Yeşilyayla mahallelerinin sakinleri ile bir araya gelen Doğan, seçmenlerin yine yoğun ilgisi ile karşılandı. Mahalle sakinleri gelmeyen hizmetlerden dert yanarken, “5 yıldır mahallelerimize hiçbir hizmet gelmedi. Bizler seçim öncesi verilen vaatleri ve tutulmayan sözleri biliyoruz. Sizinle birlikte mahallelerimizin güzelleşeceğine, dertlerimize derman olacağınıza iinancımız tam. 31 Mart günü desteğimiz sizinle olacak” dedi.

 

Doğan, mahalle sakinlerine müjdeyi, “1 Nisan sabahından itibaren hizmet gelmeyen iki mahallelerimizde çalışmalarımız başlayacak. Sizlere söz veriyorum; Altındere ve Yeşilyayla mahallelerimize önce 5 yıldır hakkınız olduğu halde yapılmayan yatırımlarınızı gerçekleştirip sonra yeni bütçelerden hak ettiğiniz yatırımları da hizmet olarak size sunacağız” sözleri ile verdi.

 

 

BAKIRLI VE ZAFER ESNAFINDAN TAM DESTEK!

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Altındere ve Yeşilyayla mahalle sakinleriyle buluşmasının ardından hız kesmeden Bakırlı ve Zafer mahallelerindeki esnaf ile bir araya geldi. Ekonomik sıkıntıdan ötürü Doğan’a dert yanan esnaf elemanlarını bile çıkarmak zorunda kaldıklarını belirtti. Esnaf, “Ekonomik sorunlarımız nedeni ile siftah yapamadığımız günler oluyor. Elemanlarımızı işten çıkarmak zorunda kalıyoruz. Böyle devam ederse kısa süre içerisinde kepenkleri tamamen indireceğiz” dedi. Doğan, projeleri ile esnafa destek olacağının sözünü verdi, “Sorunlarınızın farkındayız. Sizlere projelerimiz ile destek vereceğiz. Esnafımızı canlandırarak, istihdamın artmasını sağlayacağız” dedii.

 

 

EV ZİYARETLERİ VE KAHVE TOPLANTILARI

Altındere ve Yeşilyayla’da kahve toplantılarının yanıı sıra ev ziyaretleri de yapan Doğan, özellikle hemcinslerinden tam not aldı.. Sıcak ve samimi ortamda geçen ev ziyaretleriyle kadınlara yönelik projelerini anlatan Doğan’a olan ilgi gün geçtikçe artıyor.

 

KENDİ ELLERİ İLE PİLAV DAĞITTI

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından Bayramyeri Meydanı’ndan pilav hayrı yapıldı. Etkinliğe katılan Doğan, burada İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ile birlikte vatandaşa pilav dağıttı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.