Denizli Merkezefendi Başkan Adayı Doğan Aşağışamlılı vatandaşlar ile buluştu

SİYASET 08.02.2019 - 19:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Merkezefendi Başkan Adayı Doğan Aşağışamlılı vatandaşlar ile buluştu

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, 31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor.     Bugün Aşağışamlı’da vatandaşlar bir araya gelen Doğan,  yine mevcut belediye yönetimine yönelik şikayet dinledi. Aşağışamlılı,Başkan Subaşıoğlu’nun tutmadığı sözlerinden şikayetçi...   CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, mahallelerde vatandaşlar ile buluşarak onların dertlerini dinlemeye devam ediyor. Bugün Aşağışamlı Mahallesi’nde yaşayan ilçe sakinleri ile bir araya gelen Doğan, Muhammet Subaşğıoğlu’ndan ve yönetiminden kaynaklanan dağ gibi büyümüş sorunlar sarmalını dinledi.     “YAPARIZ” DEYİP GİDİYOR   Aşağışamlı Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, “Mevcut başkan Subaşıoğlu buraya geldiğinde bizler sıkıntılarımızı anlatıyoruz. ‘Tüm sorunlarınızı çözeceğiz’ diyor ve gidiyor. Yıllardır hiçbir hizmet alamadık. Merkezefendi’nin tarımda üretim yapan nadir mahallelerindeniz. Üretimimize destek istiyoruz. Değişim istiyoruz” dedi.     BİZ SIKINTILARIN FARKINDAYIZ   Şeniz Doğan, “Aşağışamlı Mahallesi ile ilgili tüm eksiklerin farkındayız. Mahallemizin çehresini değiştireceğiz. Tarımla uğraşan siz çiftçilerimize en başından beri söylediğimiz bir şey vardı.Sizleri her zaman destekleyeceğiz. Ele ele vererek Merkezefendi’nin ve mahallemizin sorunlarına derman olacağız.  Üreten bir Merkezefendi yaratmak için yola çıktık” dedi.

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, 31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor.

 

 

Bugün Aşağışamlı’da vatandaşlar bir araya gelen Doğan,  yine mevcut belediye yönetimine yönelik şikayet dinledi. Aşağışamlılı,Başkan Subaşıoğlu’nun tutmadığı sözlerinden şikayetçi...

 

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, mahallelerde vatandaşlar ile buluşarak onların dertlerini dinlemeye devam ediyor. Bugün Aşağışamlı Mahallesi’nde yaşayan ilçe sakinleri ile bir araya gelen Doğan, Muhammet Subaşğıoğlu’ndan ve yönetiminden kaynaklanan dağ gibi büyümüş sorunlar sarmalını dinledi.

 

 

“YAPARIZ” DEYİP GİDİYOR

 

Aşağışamlı Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, “Mevcut başkan Subaşıoğlu buraya geldiğinde bizler sıkıntılarımızı anlatıyoruz. ‘Tüm sorunlarınızı çözeceğiz’ diyor ve gidiyor. Yıllardır hiçbir hizmet alamadık. Merkezefendi’nin tarımda üretim yapan nadir mahallelerindeniz. Üretimimize destek istiyoruz. Değişim istiyoruz” dedi.

 

 

BİZ SIKINTILARIN FARKINDAYIZ

 

Şeniz Doğan, “Aşağışamlı Mahallesi ile ilgili tüm eksiklerin farkındayız. Mahallemizin çehresini değiştireceğiz. Tarımla uğraşan siz çiftçilerimize en başından beri söylediğimiz bir şey vardı.Sizleri her zaman destekleyeceğiz. Ele ele vererek Merkezefendi’nin ve mahallemizin sorunlarına derman olacağız.  Üreten bir Merkezefendi yaratmak için yola çıktık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.